UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Sraszna drożyzna !!!!! A emeryci ???? Gdzie zniżki ????? Ech..... Elbląg
  • @#nn - Emeryci bujają się na Bali.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    Ksiądz Kaszanka(2025-06-27)
  • @#nn - Emeryt to jakaś uprzywilejowana grupa? Rok kalendarzowy ma 12 miesięcy, 13tki, 14tki. Ale tylko daj, jak za komuny. Trzeba było myśleć, a nie przejadać zarobione pieniądze.
  • ciekaw jestem czy ty dożyjesz emerytury my na nia zapracowaliśmy uczciwie kiedy ty wąchałeś klej zarób ty na swoja emeryturę wtedy pogadamy i wara ci od emerytów
    17
    9
    Grażyna12(2025-06-27)
  • @Grażyna12 - Wiesz co to jest świadomość finansowa? Wielu Polaków nie ma o tym pojęcia, żyje od miesiąca do miesiąca. Ja dożyję 60 lat, ale na emeryturę nie liczę, bo mając obecnie 30 lat już zabezpieczam się na przyszłość. To, że pracujesz uczciwie, nie znaczy że możesz wymagać ode mnie, bym łożył na dodatkowe miesiące emerytur. Za swoją nieudolność odpowiadaj sama. Bo sama praca, to żadne osiągnięcie życiowe.
  • Ty łóż na swoją emeryturę, kto ci takie głupoty opowiada, że ty lożysz na innych- jaśli masz 30 lat to jeszcze nie odłożyłeś na panpersy- a już stękasz że utrzymujesz emerytòw, nie ośmieszaj się I zacznij sam odkładać już teraz na swoją emeryturę, bo za 40 lat - drugi taki jak Ty będzie ubolewał, że musi pracować na ciebie
    7
    7
    Bez pozdrowień(2025-06-27)
  • no tak jak ty mozesz komuś dokładać do emerytury mając 30lat nigdzie nie pracujesz i jeszcze bierzesz zasiłek darmozjadzie ty emerytury nie dostaniesz nigdy zawsze będziesz zbierać puszki ja pracowała 49lat i wypracowałam swoją emeryturę i pieniądze zgromadzone są w ZUSIE a twoje w browarze i nie ubliżaj emerytom smrodzie jesteś głupszy niż myślałam jesteś z pokolenia narkomanów i nierobów co liczą na drapane
    8
    6
    Grażyna12(2025-06-27)
  • @Bez pozdrowień - za mała renta :P
    1
    0
    turysta bez kolejki(2025-06-27)
Reklama