UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jako wyborca Pis mam nadzieję, że nie wygra ten, który jest posądzany o : - ustawki - ćpanie czegoś na wizji - wyłudzenia mieszkania - sutenerstwo - kontakty z faszystami i gangusami Nie myślałem, że kiedyś do tego dojdzie, ale byłem zwolennikiem PiS, a będę głosował Trzaskowskiego. Nie ma mojej zgody na robienie z Polski burdelu !!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    146
    106
    Wybierzcie mądrze !!!(2025-05-29)
  • @Wybierzcie mądrze !!! - Wyborca PIS? Chyba hejter Naleśnik-Zembaczyński. Typowa lewacka socjotechnika.
    16
    10
    Bolek i Lolek(2025-05-29)
  • @Wybierzcie mądrze !!! - Brawo! Mądra decyzja, tylko krowa nie zmienia zdania, czasami trzebo schować fanatyzm w kieszen i pomyslec o przyszlosci dla nastepnuych pokolen.
    9
    6
    Znafca(2025-05-29)
  • @Bolek i Lolek - Wyborca PiS. Wielu jest takich zdroworozsądkowo myślących odpływają już w kierunku Konfederacji. Nie martw się PiS nie uzna wyborów przy wygranej Trzaskowskiego. Tacy to zwolennicy demokracji walczącej.
  • @Wybierzcie mądrze !!! - a czemu kłamiesz i piszesz bzdury myślisz że ktoś ci wierzy
  • @Bolek i Lolek - Sorry ale urzędujący Prezydent śmie twierdzić, że nie widzi nic złego w ustawkach. Bo ustawka kiboli to dla niego forma bitwy w lesie na zasadach gentlemen's agreement to idźmy dalej. Pod gentlemen's agreement podpada też handel substancjami zakazanymi. Dwie strony umówiły się na transakcję za zasadach gentlemen's agreement. A czy to bójka czy narkotyki twarde jedno i drugie zapisane jest w KK pod rygorem kary więzenia.
  • @Wybierzcie mądrze !!! - Kłamiesz i tylko leming TVN Ci uwierzy. Chcesz imigrantów, bezprawia, gwałty i nędzę to sobie głosuj na tęczowego. Na koniec pytanie. Dlaczego tęczowy nie chce zrobić testów na obecność narkotyków. Bardzo podejrzane. Głosuj na gościa, który nienawidzi Polski i pisał donosy do Brukseli. Gratuluję wyboru
  • @bra - PIS też pisał donosy do Brukseli - przypomnę Ci, a Trzaskowski jest wielokrotnie Uczciwszy od najuczciwszego pisowca (jeśli taki w ogóle istnieje)
  • @Bolek i Lolek - i Balbina
Reklama