UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pieniądze "europejskie" zablokował pan ze zdęcia. A tak na marginesie mineło 1,5 roku rządów KO, Lewicy oraz TD i kasy na budowę portu nie ma. Kasy nie ma, portu nie ma bo poprzedni P. M.Elbląga miał wizję miejskiego portu. Teraz wystarczy wynając tanio Niemcom, którzy zarobią krocie i zostawią pobojowisko. Panie Gruchalski może czas pytac działaczy PO o port w Elblągu, a nie wypisywać pemy i dyrdymały nie mające nic wspólnego z faktami. Zapomniałem was władza karmi, czyli nie ma szans na rzetelne dziennikarstwo z pańskiej strony.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    106
    68
    ja elblazanin(2025-05-29)
  • @ja elblazanin - i tak trzymać
  • @ja elblazanin - jakim trzeba byc, kazdy widzi po * latach rzadow jakie Panstwo zostawili, zadluzone, zniszczone, czego sie nie tkneli to zdemolowane, przy takim prezydencie obecny rzad robi co moze, ale nie zapominajcie, ze poprzednicy zostawili budzet ponad bilion zadluzenie, a wy bezmozgi znow ich do wladzy chcecie dopuscic. Oni tak wallcza, zeby tylko nie odpowiadac za swoje zlodziejstwo
Reklama