UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dzięki za zdjęcia. Można się przyjrzeć co za towarzystwo tam poszło. Śmierdzi kupą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    31
    Antos(2025-03-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Antos - No to jak poprzednio = ponieważ naruszyłeś moje dobra osobiste pomawiając mnie jako uczestnika tego spotkania że smierdzę kupą mas 24 godziny żeby mnie przeprosić. O ile nie znajdę stosownego wpisu z przeprosinami poszukają cię informatycy z KW Policji w Olsztynie a potem będziesz miał okazję udowodnić że śmierdzę kupą lub wyłożyć kupę kasy na prawników przeprosiny nawiązki i zadośćuczynienia. Jest 07-03-2025 godzien 21-25.Czas Start
    18
    13
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-07)
  • @Antos - Antos jeżeli na podstawie fotek w ten sposób oceniasz ludzi poprostu zalmi Ciemie a kupę masz zamiast mózgu.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie napisałem że to pan śmierdzi kupą. Całe politykierstwo tak śmierdzi. Jeżeli poczuł się pan urażony to przepraszam.
  • MariuszLewandowski-Fc @Antos - Przeprosiny przyjęte. Z opinią Pana się zgadzam ale to właśnie Konfederacja Korony Polskiej miała w założeniu przywrócić szacunek dla Krzyża Korony i Rzeczypospolitej. Tym bardziej boli że w godzinie próby okazało się że moralność ustąpiła przed poprawnością polityczną. Pana wypowiedz zaś dotyczyła nie obecnych tam polityków ale uczestników spotkania do których i ja się zaliczałem. Proponuję nieco dokładniej precyzować myśli nie mniej mam wrażenie że Braun jest jednym z tych polityków których się owo polityczne łajno nie ima - i chwała mu za to. Ale to moja opinia i z nią oczywiście zgadzać się nie trzeba nie mniej skoro z pociągu Konfederacja wysiadłem na przystanku wierność idei w jakiś sposób samą partię w Elblągu jednak krytykuje. Z pewną dozą sympatii bo wielu z tych ludzi lubię i szanuję ale braku odwagi w obronie zasad wybaczyć nie umiem. A Pana proszę o nieco dokładniejsze opisanie opinii i będzie się nam o wiele przyjemniej dyskutowało. Pozdrawiam
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-08)
Reklama