UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita Nie wiem na ile jest obiektywna ta relacja ze spotkania z kandydatem Panem Braunem, ale już zaczynam żałować, że mnie Kosmity tam nie było. Ciekawi mnie czy można było zadawać pytania kandydatowi do stołka prezydenckiego? Lubię wszelkie tego typu spotkania na żywo. Zawsze coś może pójść nie tak, albo można też samemu coś zainicjować, np. jakąś akcję artystyczną, przez co można skraść widowisko. Byłoby to nietrudne, bo ze zdjęć wynika, że Pan Braun chyba nie potrafił rozweselić widzów. Smutek w oczach i uszach Widzów pokazuje… Właśnie co pokazuje? Myślę, że to co powiedział Pan Braun właściwie nie ma znaczenia. Wychodząc na scenę jednak trzeba mieć przygotowanie aktorskie aby porwać widzów i słuchaczy. Tak… Czekam wizyty następnego ARTYSTY.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    9
    Kosmita(2025-03-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Pytania można było zadawać podobnie jak Jakubiakowi różnica był jedynie taka ze Braun udzielał odpowiedzi a Jakubiak pokazywał tanie socjotechniczne sztuczki. Co zaś do min to jak się rozmawia o poważnych i trudnych sprawach to się nie pajacuje W wypadku Pana Brauna znaczenie ma to co mówi natomiast dla mnie większe znaczenie ma to o czym NIE POWIEDZIAŁ
    5
    9
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-07)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Pozwolę sobie się nie zgodzić z Waszeci. Nie będę przywoływał tu przykładów z przeszłości, ale wielu tzw. polityków mając dryg do SCENY skradło serca i mózgi ludziom. Chociaż nie byli właśnie rasowymi politykami. No dobrze, niech będzie tu przykładem Pan Regan. Wiem, że to nie ta liga ale przykład to przykład. Piszę to jako obserwator, który na poczynania polskiej klasy politycznej patrzy bez zaangażowania po czyjejś ze stron tej zabawy.
    3
    5
    Kosmita(2025-03-07)
  • @Kosmita - Przecież jest, to kosmita, ani śmieszny ani poważny, chciałby mieszać, ale może namieszać tylko w swoich gaciach. A jednego Panu Braunowi nie można odmówić, właśnie "zacięcia artystycznego".
    8
    1
    Alnitanka(2025-03-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Przykład Regana nie jest jedyny o ot Hołownia... Niby tonie a ciągle pływa. Co do Ligi to myślę że co prawda Polska nie jest w lidze Mocarstw to dzięki takim ludziom jak Braun Starosielec czy śp. Kornel Morawiecki może się wzmocnić i mocno urosnąć właśnie dlatego że to nie są agenci cudzych interesów i mówią o równowadze w polityce zagranicznej i tylko tacy ludzie mogą działać w interesie Pastwa i Narodu a nie własnej partyjki, Dlatego mam do Brauna i dawnych kolegów z Konfederacji Korony Polskiej że kiedy trzeba było protestować przeciwko kupczeniu stanowiskami publicznymi i premiowaniu zdrajców Gowina - milczeli. Wtedy trzeba było Gowina wesprzeć i pokazać że sprawa Aborcji jest ważna - wtedy i Braun i ludzie z Elbląga z Jankiem Krysiakiem zdezerterowali i zamiast zrobić to co było trzeba było zrobić poszli po linii poprawności politycznej i zgodzili się na łajdactwo Kaczyńskiego i powierzenie funkcji wicewojewody dożłobowcomi opaczewskiemu. Zrównanie pajaca wsławionego wieszczeniem że wiadukt na Zatorze się zawali odpowiedzialnego za likwidację wyciągu na Górze Chrobrego z drugim wicewojewodą Panem Sadowskim to właśnie przykład rozkładu moralnego PIS-u który dziś śmierdzi polityczną padliną zastępując ludzi z kręgosłupem - amebami. Niestety drużyna gaśnicy wtedy zdezerterowała... Jak się nie ma odwagi to lepiej się za politykę nie brać tylko kury wyprowadzać na spacer....
    2
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-08)
  • Kosmita @Alnitanka - Osobo Alnitanka, bądź moim EKSPERTEM względem WYZYWACTWA. Bardzo o to proszę.
    0
    1
    Kosmita(2025-03-09)
Reklama