UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak. ogolnie patrząc nadszedł czas szaleńców na świecie
  • Obecnie w polskim rządzie mamy szaleńców z KO pchających Polskę do wojny za obcy, wrogi nam kraj. USA już się z tego cyrku wycofało, machanie szabelką bez USA to szaleństwo i narażenie życia Polaków. Czaskowski i Hołownia publiczne wygrażający Putinowi to samo ośmieszenie tych pajacyków a jednocześnie ściąganie niebezpieczeństwa na RP.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    9
    Deunizacja(2025-03-07)
  • Kosmita @Deunizacja - Czy ja się mylę ale kiedyś w Monachium kogoś sprzedano a potem też za Gdańsk nie było chętnych do umierania? Skąd wiadomo, że jak Pan Putin zje Ukrainę to już będzie miał pełny brzuch do ostatnich swoich dni na tym łez padole?
    6
    8
    Kosmita(2025-03-07)
  • @Deunizacja - A tym razem czopku nic o "inżynierach"?
  • MariuszLewandowski-Fc Braun chyba nie chciał "odstrzelić" Zbrzeźnego za jego kompromitacje w sprawie próby przerzucenia na RM referendum w tej sprawie po porażce stefka burczymuchy z odwołaniem Wróblewskiego. Tak się zastanawiam jak się poczuje ta ekipa jeśli moje zarzuty wobec Posła Śliwki i rembelskiego potwierdzę w Sądzie. Na razie media głównego ścieku blokują informacje poza portelem który wspomniał moję wystąpienie na Radzie Miasta.
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-08)
Reklama