UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita Alnitanka, właściwie nie wiem jak, Pan czy Pani? Nie chcę urazić więc będzie Osobowo. Osobo, jeśli chciałaś mnie urazić to się nie udało. Twoje wyzywactwo jest takie... jakieś… prostackie, takie bez polotu. Zupełnie nie przemyślane. Ale wiesz co, poproszę Ciebie abyś Osobo wystąpiła w roli EKSPERTA w bardzo ważnej dla mnie sprawie. Niejaki Pan Arc oraz Inni pozwolili sobie wobec mnie użyć następujących sformułowań: „Czajkowski w gaciach” i „MaRyjaszuk”. Chciałbym się na Nich obrazić ale niestety tej grypsery więzienno-kloacznej lub innej kibolskiej, kompletnie nie rozumiem. Tak samo jak i Twojego „może namieszać tylko w swoich gaciach”. Obiecuję, nie będę się obrażał, gdy będziesz mnie przywoływać z małej literki. Proszę Ciebie bardzo, zechciej mnie objaśnić na okoliczność powyżej przywołanych WYZYWACTW. Bądź moim EKSPERTEM.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Kosmita(2025-03-08)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - To nie są elementy grypsery ale związki frazeologiczne dość jak sądzę regionalne. W grypserze nie używa się nazwisk kompozytorów z zasady. Ale może teraz grypsera weszła w okres poetycki i czytają chłopaki pod celą Mirona Białoszewskiego ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-08)
Reklama