UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Obojętnie kto wygra jedno jest pewne. Polacy są podzieleni są równo na pół. Najgorsze jest to że obie te partie sprawiły że nienawidzimy się wzajemnie. Obojętnie kto wygra będzie gadka że wybory nie powinny zostać uznane i przez kilka następnych lat będziemy mieli jeszcze większą jadkę wśród społeczeństwa. I to jest najgorsze. Kolejne lata to kolejne szczucie, kłótnie, będzie pełno syfu. Proszę nie bądźcie tak zacietrzewieni przez tych polityków, nie są oni tego warci.
  • Spora część głosowała nie na kandydata, a przeciwko kandydatowi. Duopol ma się dobrze.
  • Zgadza się, tak zrobiłem ja. Żaden z nich nie będzie moim prezydentem ale głosowałem ma tak zwane mniejsze zło.
  • To gdzie jest ten twój prezydent?
  • Czekajmy na współczesnego Łokietka który ponownie nas zjednoczy.
  • A ja liczę, na to, że tym razem wybory nie będą sfałszowane (nie będzie np.100% wygranej KN/TB w DPS-ach). A jeśli będzie jatka (przez t, bo to od taniej jatki, proszę sobie wyguglać), to winę ponosić będzie była już, póki co, przewodnia siła narodu
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Tylko RT !!!(2025-06-01)
  • Może jest w innym świecie równoległym. W tym niestety nie.
Reklama