UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kandydaci prawicowi z najlepszym wynikiem to Braun, Nawrocki i Mentzen. Niewątpliwie osobowością wyróżniają się Braun i Mentzen. Nawrocki to raczej taki posłuszny bokser na łańcuchu Prezesa. Nie nadaje się na Prezydenta. Gdyby uczciwie przyznał, że tak naprawdę jest kandydatem PiS-u i nie kłamał w żywe oczy o tej swojej obywatelskiej kandydaturze i braku związku z PiS-em, choć cała Polska wie, że jest inaczej - to było by OK. Powinien uczciwie powiedzieć- wszystkie awanse zawodowe zawdzięczam PiS-owi i będę ich reprezentował. Trzaskowski jest z PO i współpracuje z Tuskiem. Nic w tym dziwnego że tak jest. Kłamca robiący już na starcie z wyborców idiotów nie może być Prezydentem. Jak kłamcy można wierzyć w to o czym mówi i obiecuje? Wyborcy PiS-u co cenią uczciwość i prawdę powinni wybrać Mentzena albo Brauna.
  • @Czy - "powinni wybrać Mentzena albo Brauna. " - pliss
  • MariuszLewandowski-Fc @Czy - Podzielam pogląd co do Nawrockiego - nieuczciwość na wstępie kampanii dyskredytuje go w całości ale i potwierdza kryzys przywództwa w PIS-ie. Mentzen wydaje mi się jednak za mało ideowy a Braun mimo wielkiej sympatii - za bardzo ideowy ale nie dość czujny tam gdzie jego własna partia schodzi na psy a szkoda. Jakubiak to nadal odprysk Kukiza o nie umie odciąć się od procesu i ludzi stojących za "zeszmaceniem" się tego ruchu. Trzaskowski broni wyniku i unika spotkania z kontrkandydatami co czyni z niego "miekkiszona" Jako idealista stawiam na Starosielca bo dziś największym wyzwaniem dla Polski jest obronność a kto zna jej problemy lepiej niż były pilot wojskowy ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Zona obecnego kandydata Pana Hołowni jest czynnym pilotem wojskowym i lata na odrzutowcach. Więc tylko Pan Hołownia i pierwsza dama idąc Pana tokiem rozumowania powinni być w Pałacu Prezydenckim. Ma Pan rację mój głos ma i otrzyma Pan Szymon Hołownia.
  • MariuszLewandowski-Fc Imć Hołownia poszedł na pasek speców od korono-świrusa i za samo to na mój głos liczyć nie morze. Co do jego żony - mam wrażenie że byłaby lepszym kandydatem niż on sam o tu pełna zgoda. Najbliższy okres to czas przygotowania do III Wojny Światowej która zdaniem wielu już trwa. Wybieramy Prezydenta a nie Pierwszą Damę więc może zamiana kandydata na kandydatkę ? Dla mnie Szymuś powinien prowadzić programy telewizyjne i na tym jego kompetencje jak dla mnie się kończą
    1
    3
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie, ,morze, ,liczyć od Pana a na mój głos może!!! I to jest fajne że ja mogę a Pan musi na kogo chce. Jak jest pilot na chodzie a raczej Pani pilot to Pan popiera byłego latającego nie wiem na czym to mój wybór jest może jednak lepszy. Miłego dnia.
  • MariuszLewandowski-Fc Do wyborów mamy trochę czasu - popieram program i człowieka który go prezentuje ale chętnie poprę każdego kandydata bo lubię konkurencje i wolę mieć szeroki wybór. Kryterium oceny wyboru jest osoba głosującego. Obaj możemy dokonać najlepszego wybory i zagłosować na innego kandydata. Teraz jest czas rejestracji kandydatów a im więcej ich się pojawi tym lepiej i tu fakt i słowa uznania dla Szymka za długi okres do zbiórki podpisów. Pod tym względem na sporego plusa o którym Pan zapomniał bo to decyzja sprzeczna z jego własnym interesem jako kandydata. Może za parę lat wyrośnie na Polityka o ile podejmował będzie takie decyzje. Na razie "maskowanie" sejmu dla mnie go eliminuje z tej konkurencji.
    0
    2
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - A wielu ci wojów pod Waszą chorągwią stoi?
    0
    0
    Kosmita(2025-02-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Nie pytaj ilu jest po tej stronie - raczej powiedz gdzie są ci których trzeba pokonać.... Nas starczy
    0
    2
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Już zarzuciłem pomysł co byście się pod Grunwaldem po raz drugi Wszyscy spotkali. Zakładałem wstępnie tylko dwie chorągwie ale może być ci ich więcej. Jak w szachy można grać we trzech i każdy ma swoje figury, to i chorągwi też może będzie więcej. Na taką wyrzynankę to i światowe telewizyje się zjadą. Niech glob pozna jak Nadwiślańscy Ludkowie potrafią pięknie swoje sprawy załatwiać. Kosmita
    0
    1
    Kosmita(2025-02-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Starczy to jest uwiąd
  • Kosmita @Fdruj - Milcz chamie, czy ktoś się pytał Ciebie o zdanie?! Tu zacniejsze głowy od Ciebie deliberują.
    0
    1
    Kosmita(2025-02-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Nie bądź tak agresywny w końcu jesteś na Ziemi gościem.... Facet cierpi że mu nie staje na wysokości zadania i zakłada że to przypadłość powszechna. Zacniejsze nie znaczy że innych słuchać nie warto bo jak mawia pewnie przysłowie - Głos Ludu głosem Boga. Ale szkoda że ten tyko o uwiędzie - kompleks niepełnosprawnego....
    0
    2
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Niby racja ale zobacz wyżej, kilka celnych absurdalnych słownych sztychów a prawie wszyscy harcownicy jak cięci zalegli pole. Tak, to mikroskala ale od czegoś trzeba zacząć co by inni zaczęli ważyć słowa. Może wtedy kultura zawita do Waszego Nadwiślańskiego Kaiku?
    0
    2
    Kosmita(2025-02-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Było na Liwie harcowniku wieli lecz żaden szabli nie dobył gdy był przy nim Obcy ?
    0
    2
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - W punkt.
    0
    3
    Kosmita(2025-02-02)
Reklama