UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Za fatalny stan komunikacji miejskiej odpowiada towarzysz ćwierk i tow nakrętka. To oni lata temu dokonali bałaganu w przebiegu tras poszczególnych linii jak i bałaganu w rozkładach. Skutki działania tych szkodników mamy do dziś. Nic nie dały te pseudokonultacje w namiocie rozstawionym podczas sw chleba czy dni Elbląga. Gdy elblążanie zostali wtedy pozbawieni sensownego rozkładu poszli kupić byle jakie strucle za 4-5 tyś zł bo woleli mieć czym dojechać niż czekać na tramwaj 20-25 minut. Ci którzy doprowadzili komunikację miejską do ruiny muszą zostać za to surowo ukarani. Także prosto z UM i emerytury do celi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    32
    7
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-11-12)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Pobożne życzenie. Widziałeś kiedyś, żeby jakiś miejski urzędas był kiedykolwiek skazany prawomocnym wyrokiem sądu z art.231 KK? Przepis jest, ale martwy. Żaden się nie splami, wszyscy się boją pozwać ratuszowego pierdziela, a już tym bardziej " Wielkiego grubego Ptaka" byłego, obecnie na emeryturze.
    17
    2
    Stańczyk Elbląski(2025-11-12)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Propisowski płaczek w akcji
    4
    10
    Nielubiekaczek(2025-11-12)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - No zaraz pomału, zaraz by wszystkich zamykali, daj nam dziś zjeść ten smaczny żurek, Co chcesz od ćwierka i od nakrętki, trzeba zakręcić najpierw ten kurek, I nie bądz chłopcze dziś taki prędki, transport nie działa I jest za drogi?, są wygodniejsze mołdawskie trampki, I choć wyglądasz jak, szwagier ubogi, możesz się czepić nie jednej klamki, I tej w urzędzie - a nawet w sejmie, ważne byś zawsze miał dobre plecy, szwagier ci z butów słomę też zdejmie, żeby nie robić za dużej checy.
Reklama