UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Chory na punkcie PISu lecz się bo ten twój jad aż padł Ci na głowę
  • "Chory na punkcie PISu lecz się" - Nie jestem chory, ja po prostu zrozumiałem jak działa PIS. Zrozumienie tego cwanego i perfidnego oszustwa kosztem narodu, faktycznie może zwalić z nóg. Leczyć się powinni ci, co popierają PIS, to na pewno.
  • Chłopie za PIS był Covid, wojna się rozpoczęła i były inwestycje i dochody do skarbu państwa. A teraz nic się nie opłaca, zaczyna się wyprzedaż majątku dla Niemców a za dwa lata to i ruskim.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    9
    Rublov(2025-02-13)
  • @Rublov - Wszystko co nasze Niemcom odd. damy
    3
    4
    Albo Ruskim(2025-02-13)
  • @Rublov - ah te inwestycje, te szpitale kowidowe, te maseczki z Chin co antonowem leciały, te fabryki co to do nich sprzęt kupiono ale z ziemi nie wyrosły, tyle tych inwestycji, a wszystkie takie tanie bo z budżetu, o jakie one były tanie. Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom.
  • oooo, no popatrz Pan... ! Oczko mu się odlepiło, temu misiu.
  • Nie do końca dostrzegam przedmiot waszego sporu, Sami musicie przyznać, że obie partie są w porządeczku. Dzielnie wiodą naród nasz od lat, ku kwiecistym łąkom dobrobytu. I nawet, wcale nie takie złodzieje jak mówią inni - gadzie języki - wiadomo swoje się należy, czy nie? Mogliby więcej premii przyznać, na ten przykład, a tu proszę kulturka i wcale nie "na chama" tylko jest kolejeczka. "pan już był?" "Tak, proszę uprzejmie, teraz pańska kolej smacznego.
    0
    2
    Doland(2025-02-14)
Reklama