UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A moim zdaniem wszyscy piszący te komentarze piszą same bzdury. Nic konstruktywnego! I co sie dziwić władzy, która od tego ludu piszacego bzdury pochodzi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Ewa.M.(2025-03-24)
  • Kosmita @Ewa.M. - Panno Ewo M, mam nadzieję, że moje komentarze znacznie odstają in plus, od otaczającej szarości bez polotu. Ma nadzieję, że chociaż Waćpanna się setnie ubawiłaś. Jeśli nie, to następnym razem się bardziej postaram.
    0
    1
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Ewa.M. - Konstruktywny i merytoryczny komentarz Ewy M. : "A moim zdaniem wszyscy piszący te komentarze piszą same bzdury. Nic konstruktywnego!"
    3
    0
    GłębokaMyśl(2025-03-24)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - Oj nie czepiajmy się Panny Ewy M. Panna ma takie zdanie i niech ma, takie Jej prawo. Chociaż musze z Nią się zgodzić względem jednego osobnika, względem siebie oczywiście.
    1
    0
    Kosmita(2025-03-24)
  • @Kosmita - "Oj nie czepiajmy się Panny Ewy M. Panna ma takie zdanie i niech ma, takie Jej prawo. " Podobnie jak GM ma prawo wskazać na pustotę jej postu, by po pierwsze primo, sobie nie myślała zbyt wiele i zbyt dobrze o swojej mądraśkowej osóbce. Po drugie primo, by ludowi ułatwić dostrzeżenie owej pustoty tak przebiegle ukrytej za nic nie znaczącą oceną.
    0
    4
    GłębokaMyśl(2025-03-24)
  • @Kosmita - Ubawilam się Kosmito!
    0
    0
    Ewa.M.(2025-03-24)
  • Kosmita @Ewa.M. - I taka opinia jest dla mnie najcenniejsza. Dołożę wszelkich starań aby Pani ubawiła się też następnym razem.
    0
    0
    Kosmita(2025-03-24)
Reklama