UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trochę to wstyd że prosimy Europę o pieniądze na inwestycje a sami marnujemy MILIARDY na 13
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    7
    Gdzie tu sens ?(2025-11-20)
  • @Gdzie tu sens ? - Czy jak emeryt dostanie rok pozbawienia wolności to będzie siedział 12 miesięcy czy 14 ?
    5
    3
    14 wypłat w 12 miesięcy(2025-11-20)
  • @Gdzie tu sens ? - Nikt nie prosi Europy o pieniądze, mylisz pojęcia. Tak wystarczy nie marnować pieniędzy na 800 plus i wystarczy, żeby urealnić emerytury. Ty nie pracujesz więc emerytura ciebie nie dotyczy.
  • Marnowanie pieniędzy na 800 + ??? Wiedziałem że emeryt jest gotowy zrobić wszystko dla pieniądze. Jak widać po twoim komentarzu nawet zabrać dzieciom. Kompletny upadek moralności
    5
    8
    Chciwy emeryt(2025-11-20)
  • @Chciwy emeryt - O moralności wiesz tyle co krowa zna się na gwiazdach. Nie można zabrać czegoś czego rodzice dzieci nie zarobili. Dla twojej ciekawości nie jestem emerytką, a na swoje dzieci jestem w stanie zarobić sama i tak powinno być. Ale patusy będą wciąż wyciągać łapę po nie swoje.
  • @Chciwy emeryt - Powinieneś podpisać się "chciwy i leniwy, niezaradny rodzic". Po moim komentarzu widać, że jestem emerytką? czy raczej dobrze radzącą sobie matką? która uważa, że rodzice powinni zarobić na swoje dzieci. Nie można zabrać czegoś co nie jest samodzielnie wypracowane, ale ty tego nie zrozumiesz, żyjesz na koszt innych podatników.
  • @14 wypłat w 12 miesięcy - Ma to sens. Emeryci powinni też 14x w roku płacić rachunki za czynsz i media
  • @Chciwy emeryt - Emeryt nie zrezygnuje z 13 nawet na rzecz Wojska Polskiego a tym bardziej na rzecz obcych dzieci
    2
    3
    grabią ile mogą(2025-11-20)
  • Pojechałaś po moherach trochę za ostro. Nie każdy emeryt wyciągający łapę po nie swoje jest patusem.
    0
    0
    Chyba nie każdy(2025-11-21)
Reklama