UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wreszcie Elbląg doczekał się prezydenta, któremu zależy i na mieszkańcach i na walorach przyrodniczych Bażantarni, co ewidentnie pokazuje wytyczenie ulicy Wschodniej. Nasze miasto staje się z dnia na dzień miastem przyjaznym dla nas mieszkańców.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    20
    wiem(2025-04-07)
  • @wiem - Tak mu zależy, że wychodząc na spacer do bażantarni będziesz zamiast śpiewu ptaków słuchać silników samochodowych
  • @wiem - Jemu nie zależy na bażantarni. Chce poprowadzić przez nią ruchliwą obwodnicę i odciąć górę Chrobrego od reszty Bażantarni. Cicha okolica leśniczówki Dębica zmieni się w betonową obwodnicę będzie głośno i zasmrodzone przez auta. To także wyklucza przeprowadzanie na tej trasie cyklicznych zawodów biegowych i kolarskich które się w tym miejscu odbywały bo nikt nie zamknie na ten czas obwodnicy. Miejsce rekreacji i wypoczynku zostanie zniszczone na zawsze. Prawdziwi elblążanie już jutro powinni ruszyć z taczkami pod ratusz i wypędzić z niego szkodników.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    15
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-04-07)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Towarzyszy polexit ty jako naczelny podjudzacz i podobno elblążanin/haha/powinieneś być pierwszy pod urzędem także smaruj koło taczki i bądź w gotowości
  • @XDD - I co z tego? 90% mieszkańców miasta słyszy na co dzień ryk silników samochodowych i te odgłosy kochają! Jak się nie podoba to na wsi jest dużo ciszy i ptaszków oraz kur i gęsi jak i również indyków.
Reklama