UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nam konsumentom każą wybierać Polskie produkty, wspierać polskich rolników, a sami co robią ?? Robiąc codzienne zakupy mam taki "przetarg" kupić Polski makaron po 5,99 pln czy Niemiecki po 2,99,kupić Polską sól za 3,99 pln czy Niemiecką za 1,79 pln i tak jest praktycznie z większością produktów. Kolejna sprawa ja mam wspierać Polskich rolników i gospodarkę, a oni to mają w pupie i zakupy robią w Biedronce (w Gronowie elbląskim), a później narzekają na brak zbytu własnych produktów. A tramwajami władza właśnie pokazała jak mamy wspierać Polski przemysł.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    6
    okoniowaty(2025-04-25)
  • @okoniowaty - A co powiesz na 6 lat gwarancji w porównaniu do 3 lat Pesy. Mogę Ci jeszcze przyplmniec jak Pesa zaprogramowała pociągi, po przejechaniu 1ml. km, zablokowały ich systemy nie do usunięcia tylko servis. Stały na stacjach i czekały na odblokowanie.
    10
    9
    Nowy 07(2025-04-25)
  • @Nowy 07 - Czy co kolwiek wspomniałem o jakości ?? zrozumiałeś mój wpis bo chyba nie. Więc tłumaczę, nam konsumentom się wmawia by wspierać Polskie rolnictwo gospodarkę, mimo, że jak podałem przykłady nie jest to opłacalne - dla konsumenta. Po czym władza robi przetarg i zachowuje się jak konsumenci czyli wybiera tańsze, lepsze nie patrząc na patriotyzm gospodarczy. No i kwestia, że nasze Polskie, które jest bliżej czyli odchodzą drogie koszty transportu jest i tak droższe i gorszej jakości.
    4
    1
    okoniowaty(2025-04-25)
  • @okoniowaty - Idąc do sklepu nie musisz przestrzegać przepisów zamówień publicznych, ot taka różnica.
  • Widzę, że nadal nie rozumiesz.. ot taka różnica, że przykład idzie z góry. Bez odbioru.
    1
    3
    okoniowaty(2025-04-25)
Reklama