UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Hala sportowa mala [zbyt mala by gościć reprezentację polski] basen miejski pomniejszony 30 krotnie od starego basenu gdzie w środku lata jak nie pójdziesz zająć rana miejsca to nie wejdziesz do tego zalany wokoło betonem marnując potencjał wielkości basenu, obrotnica 160.m gdzie potrzebna jest 200 300 czy wam też się wydaje że w tym mieście niszczy się potencjał wszystkiego do czego się dopadną?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    4
    Taka prawda(2025-01-20)
  • @Taka prawda - Nie, nie wydaje mi się.
  • @Taka prawda - "niszczy się potencjał wszystkiego" - a PIS by rozdał (może Tobie też) swoim na własność, a pracujący by zapłacili.
  • @Taka prawda - W Elblągu szuflandia panie prezydencie wiem że małe to piękne ale my aż tak szybko się niewyludniamy co wy macie w tych głowach ja rozumiem że amfi teatr też na 250 osób zrobiliście i się nie zapełnia ale tylko dlatego bo przy 250 osobach nikt niezarobi tam nawet kampanię wyborczej niezrobicie bo się nieopłaca.
  • @Taka prawda - To celowe niszczenie potencjału, wyrzucanie pieniedzy w błoto stadion na Saperów - bieżnia ma 333m tor Kalbar zamiast 400 m ma 333m - zamiast zawodów można jedynie organizować ślizgawkę dla dzieci, port w Elblągu - przez ostatnie 10 lat - zero złotych zapisanych w budżecie miasta, - mam pytanie po co w takim razie te pogłębianie, obrotnica - zawracanie kijem Wisły, skoro nikt w UM nie ma nawet bladego pojęcie, nie mówiąc już o projekcie portu jaki ma tu powstać- dlaczego wydano miliardy by powstał port w Elblągu a władza miasta w swoim szyderstwie stawia obelisk w miejscu gdzie powinno się montować całą infrastrukturę okołoportową- to są działania na szkodę miasta I państwa polskiego- czy ktoś za to odpowie???
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Bezkarni do czasu(2025-01-20)
Reklama