UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Rozumiem że to coś jak "Pocztówka z Chin" czy "Zoolak" ale dla mnie ten kawałek zupełnie nie przemawia. Cała dyskografię "Kwaftwek" uważam za genialną ale miła ona jakieś linie melodyczne sample i zmiany. Ten kawałek jest zbyt statyczny Może troszkę więcej publikacji ale z podaniem gdzie utwory nagrano i jakie dzwięki samplowano ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    10
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-05)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Kraftwerk grupa muzyczna, pewnie o nią chodziło.
  • MariuszLewandowski-Fc Oczywiście Byli liderami - zębatki rowerowe stereofoniczne ruszanie samochodu na autostradzie pikanie w "komputerowym świecie" to pierwsze praktyczne zastosowania nagrań z rzeczywistości samplowane i remiksowane do dziś. Bardzo podoba mi się trend i szkoda że Marek Biliński nie poszedł tą drogą ale cóż... Może jeszcze Skrzek w " Ojcu Chrzestnym Dominiki " i wszystko co nagrał dla Szulkina. Szkoda że Budka Suflera nie poszła dalej w elektronikę bo "Ona przyszła prosto z chmur" mocno o to zahaczała....
    3
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-05)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Gdzieś coś dzwoni ale nie wiadomo gdzie...
    0
    0
    Szeptysiewicz(2025-01-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Szeptysiewicz - Wbrew pozorom nie wiem wszystkiego, I bardzo mnie to cieszy
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-07)
Reklama