UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Coś o kłamcy: "— Tak, opublikuję swoje oświadczenie majątkowe, jeśli będzie taka możliwość prawna — zadeklarował kandydat na prezydenta podczas spotkania w Węgrowie. Karol Nawrocki dodał, że zanim dokument ujawniający jego stan posiadania trafi do opinii publicznej, musi zwrócić się do Sądu Najwyższego. Jednak zdaniem prawnika zgoda sądu nie jest Nawrockiemu do niczego potrzebna. — Ja tutaj nie dostrzegam żadnych przeszkód prawnych, aby takie sprawozdanie ujawnić — mówi w rozmowie z "Faktem" mec. Bogdan Muzyczuk".
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    4
    RomanR(2025-05-05)
  • @RomanR - Piękny epitet pod adresem kandydata na prezydenta. Ciekawe jak zdaniem prawnika to wygląda, mowa nienawiści ?
  • Do "Piękny epitet... ". Wypisz ten epitet, ok? Na drugi raz, podpisz się. Bądź odważny! Nie bądź Św. Anonimem!! Poważnemu internaucie to nie przystoi. Anonimom, zasadniczo się nie odpowiada, bo nie ma komu. Hashtagi: #Roman
    3
    3
    RomanR(2025-05-05)
  • @RomanR - Pisanie o kandydacie strony sobie przeciwnej per kłamca jest zwykłym nieuprawnionym chamstwem, Podpieranie się newsem z Faktu skwituję litościwym milczeniem. Nie aspiruję też do bycia ''poważnym internautą '', Kwestia ''bycia odważnym '' i tegoż faktu rozumienie to nie na te kilka kliknięć tutaj, tak jak i moja interpretacja kumania przez Waszeci pojęcia anonimowości. Mogę ewentualnie wzruszyć ramionami i pokiwać głową na Twoją ''odwagę i bycie poważnym ''. Mam jednak nieodparte wrażenie, że ostatnio odwaga bardzo potaniała, no i ma potężnych protektorów. Póki co.
    2
    3
    Bazyli(2025-05-05)
  • Rzecznik prasowy Sądu Najwyższego sędzia Aleksander Stępkowski poinformował w poniedziałek, że do godz.16 nie wpłynęła zgoda prezesa IPN Karola Nawrockiego na ujawnienie jego oświadczenia majątkowego. Kontrowersje wokół tej kwestii pojawiły się po ujawnieniu przez Onet, że wbrew słowom, które padły w debacie prezydenckiej, kandydat PiS posiada nie jedno, lecz dwa mieszkania. Hashtagi: #Roman
    3
    2
    RomanR(2025-05-05)
  • Rzecznik prasowy Sądu Najwyższego sędzia Aleksander Stępkowski poinformował w poniedziałek, że do godz.16 nie wpłynęła zgoda prezesa IPN Karola Nawrockiego na ujawnienie jego oświadczenia majątkowego. Kontrowersje wokół tej kwestii pojawiły się po ujawnieniu przez Onet, że wbrew słowom, które padły w debacie prezydenckiej, kandydat PiS posiada nie jedno, lecz dwa mieszkania. Hashtagi: #Roman
    3
    1
    RomanR(2025-05-05)
Reklama