UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ach przestańcie z tą kradzieżą To tak samo jak z tym kotem, Zawsze trzymam pod odieżą, wszystko Wam opowiem potem, strasznie suszy po sobocie, dajcie lepiej coś do picia, zapomniałam o tym kocie, co go z Łodzi przywiózł Wicia. Forsę wkładam do szuflady, I przykrywam starym kocem, lecz zaskoczył mnie świt blady, bo tą szfkę co za sroczem, pomyliłam z drugą szafką, I tą forsę co z trzynastki, chowam czasem przed sąsiadką, to do innej już szufladki, I tak chowam I przenoszę, nigdy nawet nie poproszę, by mi ktoś tu w tym pomagał, aż tu nagle znikło wszystko, teraz świętych wszystkich błagam, gdy bogactwo moje prysło, żeby forsę tą w Toruniu, przytuliło se chłopisko
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    4
    Baz kagańca(2024-11-18)
  • @Baz kagańca - Ale to słabe. Poetą kolego nie zostaniesz, bo co wymyślisz i tak w moment spalisz. Teksty wychodzą Ci z głowy gładko, jak kebab na ostrym mi w kiblu ostatnio. Radzę porzucić pisanie biedne za nim skrzywdzisz siebie i matkę.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    8
    Ministrant.(2024-11-19)
Reklama