UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bpga nie ma! I taka jest prawda. Skoro nie widziałem (am) to nie wierzę, a nie propagadna typu " Błogosławieni Ci co uwierzyli a nie widzieli", przepraszam, ale po co mam być błogosławiony za coś czego nie widziałem a uwierzyłem? Racja! 10 przy wypłacie, wierze w to, że dostanę premię od szefa ale jej nie dostałem... nie zaobaczyłem a więc zostałem błogosławiony przez szefa bo uwierzyłem ale nie zobaczyłem na odcinku premii kwartalnej hahaha jestem wierzący w cuda; D
  • Prądu też nie widziałeś a jest.
  • Nie widziałem prądu a jest więc wierzę tak samo w Boga. Masz rację w 100%
  • "Prądu też nie widziałeś a jest. " - prąd możesz dotknąć, żeby się przekonać o jego wszechmocy. Swoją drogą porównanie zjawiska fizycznego, opisanego dokładnie w podręcznikach, z którego codziennie korzystają miliony na całym świecie, do bajek jest gdzieś na poziomie myślenia przedszkolaka. Promieniowania też nie widziałeś, ale możesz je zmierzyć wiesz? I jak za blisko i za długo będziesz w jego centrum oddziaływania, to szybko się przekonasz w szpitalu, że licznik Geigera nie kłamał.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    5
    DasModel(2024-12-17)
  • @DasModel - Wierz w co chcesz a i tak będziesz błagał o zbawienie. W godzinie próby wszyscy chcą do Boga. Nie bluźnij z innych.
  • ale go czuję gdy wsadze palec do kontaktu a boga jako zjawy ducha wiary czegokolwiek nie czuję! nie ma i nie widzę, a prąd własnie zobaczę, jak nie zobaczę? Wystarczy woda polać a z waszym/twoim bogiem i wiara? to nie jest namacalne, to tylko urojenie w głowach ludzi słabych, więc twoje porównanie jest tak samo bez sensu jak wiara w boga czy kosciół kk
  • Czyli Ty jesteś silny. Brawo. Wigilii nie uznajesz. Świąt nie obchodzisz. Idź do pracy w okresie 25-26.XII .
    5
    2
    Marcin40(2024-12-17)
  • @Marcin40 - Wiesz ze chętnie bym poszedł niestety ale wprowadzają coraz bardziej restrykcyjne prawo utrudniające Polakom życie i ograniczające im swobody chociażby zarobkowania w tych dniach
    3
    4
    Jamaleg(2024-12-17)
  • Prąd spokojnie możesz zobaczyć kolego - na takim urządzeniu... oscyloskopie. pamiętasz z fizyki. nie za bardzo chyba.
  • "Wierz w co chcesz a i tak będziesz błagał o zbawienie" - Wiesz to na pewno? - a może to Ty będziesz błagał, bo wielka pycha jest problemem u Ciebie,
  • @Jamaleg - Nie ma takiego prawa nie rób z siebie wała. Masz zapłacone za te dni. A kto pracować musi ten i tak pracuje. Nie obowiązuje deklaracja wierzący / ateista. Chociaż ateista powinien mieć wybór. Urlop bezpłatny 25-26.XII plus Wielkanoc czy urlop płatny z rocznego przydziału :-)
    5
    2
    Marcin40(2024-12-17)
  • @Dwa - Sam wierzysz w Boga skoro tak dużo o nim wiesz i co mi zrobi za pychę. To się nazywa wyaprcie z hipokryzją. Pozdrawiam.
Reklama