UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeździłem komunikacją 30 lat temu, 20 lat temu, jeszcze z 5 lat temu także, ale po tych zmianach - jak mam gdzieś jechać z przesiadką, to dziękuję. W 100% przesiadłem się na samochód, a jadąc z rodziną tańsza jest taksówka niż komunikacja. Po przeczytaniu artykułu, proponuję p. Arturowi aby znowu zmienił trasy i rozkłady. Autobus co 50 minut a tramwaj co godzinę. Zaoszczędzi na wozokilometrach i zaręczam - zawsze znajdzie kilka osób którym dogodzi. Aaaa i jeszcze jedno, konsultacje teraz a zmiany przy kolejnym przetargu 2030? SUPER - będzie można kolejne konsultacje zrobić i kolejne pieniądze wydać..
  • @Jaki - Po co wozić kilometry( wozokilometry), lepiej przecież wozić ludzi, Petru nosił kiedyś swetry, by koszuli nie pobrudzić, tak pod górę wciąż mi robią, I zmieniają mi sylaby, przecież nie jest moją fobią, by nasz transport był kulawy. Jestem za tym by Konstale ?, oddać prosto do muzeum, piszę o tym, ciągle - stale, dla Siedlera to trofeum. I choć każdy świetnie umie, wozić swoje kilometry, ten w tramwajach nie rozumie, muzealny produkt świeyny.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Baz kagańca(2024-10-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Baz kagańca - Pan Siedler nie bardzo rozwija część techniczną Muzeum co zaczyna być denerwujące. Co do komunikacji to zawsze inaczej wygląda ona z przystanku a inaczej z kabiny motorniczego i generalnie chodzi o pytanie ile trzeba do niej dołożyć ? Ekipa w tramwajach wbrew pozorom zbiera dane o pasażerach i warto byłoby pierw ich o to zapytać
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2024-10-30)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Panie Mariuszu a wystarczy przywrócić stary rozkład jazdy i sprzed rewolucji Pana Witolda.90% mieszkańców to Panu powie.
Reklama