UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na nic się zdały komentarze ratuszowych klakierów w których pisali że jest lepiej że niby jest jakaś zmiana ludzi na lepszych ze niby prezydent chodzi na imprezy które finansuje z naszych pieniędzy. Ranking brutalnie pokazał że Elbląg stoi niegospodarnością bylejakością i dziadostwem. To jest kontynuacja nierzadow tow ćwierka i tyle w temacie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    1
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-12-18)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Dokładnie wciąż te same mordy w komentarzach pracują na swoją premię, albo muszą pisać pochwały dla wodza żeby ich od chlewa nie oderwany. Pozdrawiam
  • MariuszLewandowski-Fc @Jawamwojtaniewybierałem - Totalny z ciebie jełop...75% tych wskaźników dotyczy aktywności mieszkańców nie samorządu, Po latach podatkowej bandyterki w US Elbląg chyba coś się zaczyna poprawiać ale to Kaczyński nie reaktywował województwa mimo że mógł to zrobić jednym rozporządzeniem Bez województwa Elbląg będzie dalej wysysany przez Olsztyn Cokolwiek zrobi Elbląg bez samodzielnego województwa będziemy wegetować
    1
    11
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-18)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Tylko wizję oportunisty Śliwki odesłali wyborcy do kosza. To suweren decyduje gościu tak lubicie tę frazę. Śliwka chciał te wybory przegrać bo stołek Prezydenta = praca dla samorządu a nie robienie za darmozjada na Wiejskiej.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Na temat US nie zabierałbym zdania. Jest tylko gorzej. Jedna wielka granda. KAS gra do jednej bramki wg reżimu MF, doić podatnika, doprowadzić do skraju wytrzymałości kontrolami decyzjami z czapy wziętymi, a podatnik miał rację to najwyżej się urzędnik pomylił i odpowiedzialności żadnej. A oddawać czasem już nie ma komu...
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ty Lewandowski czytaj ze zrozumieniem albo nie pisz nic.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Szanowny Panie, te prostackie inwektywy raczy Pan sobie wsadzić w.... Z tego co kojarzę to chyba włąśnie Pan agitował najpierw za ćwierkiem a później za nakętką? Czyżbym się mylił? Wiec czuje że uderzyłem w stół i właśnie odezwały się urażone nożyce? Nawet chyba był Pan przeciwny referendum w sprawie odwołania ćwierka i jego zastępców? Chodzi o referendum które chciał organizować Pan Stefan. Pan chyba wtedy kierował się hasłem:, ,Everybody's Fine, ,? A teraz mamy to co mamy Elbląg dziadostwem już nie stoi a leży i kwiczy. Raz na jakiś czas jakiś członek KO zwołuje konferencje na której obwieszcza populistyczne obietnice bez pokrycia i na tym Koniec.
    7
    1
    Jawamwójtaniewybierałem(2025-12-18)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - i kto tu pisze o prostactwie?aleś mnie wet ubawił-płaszczysz sie żeby twoje posty dopuścić-to nie twoje info gdzie wszystko ci przechodzi
    2
    1
    jawamkaczoraniewybieralem(2025-12-18)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Zgadza się. Nie ma sensu i dlatego nikt nie rozmawia tu na forum z Panem wymienionym.
Reklama