UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Proszę mi nie cukrować to żadna nowa osłona po prostu nie muszę już robić z siebie durnia tak często jak kiedyś bo jak widzę i hejterów chętnych do spotkania na sali rozpraw mniej ergo cel edukacyjny osiągnięty. Proszę też mnie nie podpuszczać powodów do organizowanie Referendum w sprawie odwołania władz miasta jak na razie nie ma, ale jeśli się pojawią to z pewnością z zwołaniem takiej grupy problemów nie będzie natomiast zamiast znów odwoływać władze miasta trzeba dbać o ich maksymalne odpolitycznienie i wzmacnianie głosu Obywatela. I tu sporo się w Elblągu zmieniło na plus co konstatuje z zadowoleniem. Natomiast nadal mamy dziennikarzy przez bardzo małe "d" co jest dowodem postępującej dewastacji zawodu i jest zagrożeniem dla społeczności lokalnej. Co zaś do sprawy to poczekajcie Państwo do rozprawy - Prokurator pokarze i nagrania z monitoringu i opinie grafologów które wymagają niestety czasu i zebrania próbek pisma od każdego kto "głosował" Mam nadzieje że skąd Rady Miasta szybko się zmieni a nowy Biskup udzieli mi w końcu odpowiedzi w sprawie siana przez osoby publiczne związane z Kościołem publicznego zgorszenia w imię partykularnych interesów pewnej partii politycznej. Mam też nadzieje że pewne osoby złożą z mandatu radnego rezygnacje zanim ich mandat wygasi wyrok skazujący. Jak na razie - w zaparte o dobra mina do parszywej gry.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-20)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No sam Pan widzi że nikt i nic nie muszą Pana mobilizować do działania. To oczywista, oczywistość. To tylko moja subiektywna opinia i komentarz. Z serdecznymi pozdrowieniami dla Pana, Panie Mariuszu. Tak trzymać.
Reklama