UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludziom znudzi się głosowanie do skutku i wygrają projekty, które mają wygrać?
  • MariuszLewandowski-Fc @??? - Nie pitol właśnie dlatego że ktoś chciał żeby wygrał ten projekt poszedł na przestępstwo. Gdyby było tak jak mówisz sprawa byłaby zamieciona pod dywan a projekt poparty fałszywymi głosami by wygrał. Myślenie jak widzę jest procesem bardzo bolesnym ale nie chwal się tym publicznie bo chwały Ci to nie przynosi....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-21)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Pan Mariusz Lewandowski objawił właśnie, że zna się na etologii, patologii i terapeutyce chorób psychicznych. Nie wiem gdzie i w jaki sposób, w którym ośrodku lecznictwa psychiatrycznego, zdobył tą wiedzę ale zna się na rzeczy. Potrafi też gładko połączyć swoją wiedzę z różnych dziedzin w jedno, przejść od zasad konkursu pomysłów w budżecie obywatelskim do uwarunkowań procesów myślowych człowieka. Po prostu Leonardo da Vinci!!!
  • MariuszLewandowski-Fc Podziwiam Pana dowcip nie jest płaski ani chamski ale drwienie ze mnie to strata czasu. Jestem żywym przykładem na bezsilność terapeutów a owe tajemnicze dziedziny poznaje od strony ludzi im poddanych i oceniam po skutkach.. Tak na marginesie zapraszam do spotkania z menelami bez mieszkania, z alkoholikami czy narkomanami albo z prostytutkami. Fascynujące życiorysy pokazujące fasadowość takich terapii A kwestia Budżetu Obywatelskiego jest mi znana ale Pan w swej ogromnej wiedzy zapewne nie wie że jestem jednym z autorów rewitalizacji Gęsiej Góry - jedynego nigdy nie zakończonego projektu z pierwszej jego edycji ? Na szacun dla Pana wiedzy ale przypadkiem sam się Pan wystrychnął na durnia i proszę wybaczyć pokazanie tego było dziecinnie proste.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-21)
Reklama