UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pis dba o zdrowie Polaków.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    18
    Nie objadać się(2025-04-03)
  • @Nie objadać się - No póki co to ludziom za PISu żyło się lepiej. Teraz bardziej narzekają. Więc ten fejkowy koszyczek bardziej do obecnych :rządzących" pasuje. Nie da rady zwalać winy w nieskończoność. Ludzie nie łykną. Niech rude się do roboty wezmą.
  • @Nie objadać się - PIS to dba o łapki na portelu. Z wszystkich urządzeń z internetem mają lajkowac pisowskie wpisy i minusować przeciwne, żeby wyglądało, że oszuści z PIS, niby poparcie mają - oszukańcza socjotechnika pisowska nadal trwa. Wstyd.
  • Za PISu to lepiej LENIOM się żyło, ja i inni uczciwie pracujący musieli na nich zasuwać, wiesz trollu. Na Ciebie pewnie też, więc milcz.
  • Uzasadnij to? Komu żyło się lepiej? Z 18%inflacją. Wskaźnikami inflacji 100% niższymi niż dzień kiedy PiS oddał władzę. Wzrostem wynagrodzenia. Wzięli się do roboty. Jeden siedzi. Drugi skamla na kolanach u Orbana. Pan Ziobro chwali niezależnie polskie sądownictwo. Zobacz jaki fikołek. Oni jednak mają coś wspólnego. Wyrok korzystny = PiS mówi mamy niezależność w sądach. Wyrok zły = PIS mówi mamy reżim.
  • Lenie mają tak samo nawet lepiej. Socjalu nie zjada im teraz 10-15% wzrost cen rynkowych. Jeszcze te same lenie chodzą na wiecie Mentzena i klaskają. Bo tłum tam idzie to i plebs pójdzie. Oni sami nie wiedzą kto kandyduje i z jakiej partii...
  • "Lenie mają tak samo nawet lepiej" - Wiem, ale i ja jako pracujący mam wyraźnie lepiej i ceny z dnia na dzień nie rosną. Dość już o tym PIS, bo to podli oszuści byli (i jeszcze są)
Reklama