UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Rower elektryczny? - Urządzenie, które jest hejtowane ze wszystkich stron" TEN PAN CHYBA NIE JEST KOMPETENTNY... W 2023 roku sprzedaż rowerów elektrycznych w ich państwie była większa niż tradycyjnych, osiągając 53 proc. " - wskazał Piotr Arak.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Co za bzdury(2025-02-26)
  • @Co za bzdury - Elektryki są poddawane ostracyzmowi głównie w mediach społecznościowych, w internecie.
  • @Co za bzdury - Kupują te rowery leniuszki, którym się wydaje, że uprawiają jakąś aktywność, ale rower elektryczny to żadna aktywność a oszukiwanie siebie. Pan Kamm dobrze mówi i zna się doskonale na rzeczy.
    6
    4
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Nie do końca z tym się zgodzę. Są tacy użytkownicy, którzy decydują się na zakup właśnie ze względu na kłopoty zdrowotne. Są też tacy (znam osobiście), którzy mają takie rowery ale z napędu elektrycznego korzystają okazjonalnie w trudnych warunkach. Sam jeżdżę zwykłym rowerem ale gdy przyjdzie taki czas gdy silniki i baterie będą o połowę lżejsze to elektryka z chęcią kupię. Wszystko jest dla ludzi.
    4
    0
    Zainteresowany Jarosław(2025-02-26)
  • @Zainteresowany Jarosław - Dbam o formę, poniedziałek wsiadam na elektryka i jadę 3 km, wtorek tyle samo na hulajnodze, środa ide ze znajomymi na siłkę ale nie przebieram się bo fajnie się godzine gada, grunt, że karnet odbity, czwartek idę na basen ale przesiaduję w saunie i jakuzi, piątek spacer 1200 metrów, zamiast samochodem idę pieszo do pizzerii aby móc wypić piwko. Sobota tylko leżę (piwek była więcej a w domu poprawka 0,7), niedziela - poprawka z soboty, ale od poniedziałku znów dbanie o formę i wsiadam na elektryka :D rower mam na myśli. najważniejsze to ruch a u mnie jak widzicie go nie brakuje.
    2
    2
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Pokazujesz skrajność. Owszem, niektórzy uprawiają w ten sposób sport. Inni mają wywalone na wszystko i polegują na kanapie cały dzień gapiąc się w sufit, telewizor, książkę. Ale do rzeczy... Posiadanie elektryka (roweru znaczy) nie jest niczym złym. Wszystko jest dla ludzi. Niektórzy są po prostu leniwi, niektórzy kupili bo zwykły rower to zbyt wielkie wyzwanie a w życiu towarzyskim chcą uczestniczyć, niektórzy kupują bo chcą mieć bo mogą a jeszcze inny są już starsi i taki rower to dla nich idealna rzecz do tego by być nadal aktywnym. Ich wszystkich nie powinieneś wrzucać do wspólnego wora.
    2
    0
    Zainteresowany Jarosław(2025-02-26)
  • @Zainteresowany Jarosław - Oczywiście, pokazałem w ironiczny sposób jak robią niektórzy i masz rację, błędem byłoby wrzucać każdego do jednego wora, ale pokazuję zachowania wielu osób, którzy tak robią jak ja opisałem a rower elektryk tylko im pomaga. Rower elektryk to nic złego ale myśle że jest nadużywany. U na jest ich mało ale jadąc latem po R-10 to dopiero widać maszyny. Ja ze swoim rowerem należę tam do mniejszości. Dziwię się tylko, że jak jest wycieczka rowerowa to wiele osób przyjeżdża rowerami elektrycznymi, a może zaczną motorami?
    0
    0
    Slavek(2025-02-26)
  • @Slavek - Cieszę się, że mamy zgodę!
    0
    0
    Jan zainteresowany(2025-02-27)
Reklama