UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Chcecie rozwoju? To rozejrzyjcie się po własnym mieszkaniu.... wszytko jest Made in China. Produkcji w Polsce już nie ma... nie da się być wyłącznie konsumentem. Tam gdzie nie ma produkcji tam bieda!
  • Rozwinięte gospodarki charakteryzują się większym udziałem usług, a nie produkcji.
  • Może u ciebie tak jest, u mnie nie, nie wiem czy choć jedna rzecz by się znalazła z taką etykietką. Chciałam nawet zamienić japoński samochód na Made in Poland ale nie mogę się doczekać Izery. Ja nie mam biedy. Za dużo piszesz o sobie.
  • W USA też wszystko jest Made in China tylko marka z nazwy krajowa. To co robi teraz Trampek to chęć powrotu produkcji do USA poprzrz drakońskie cła.
  • Tak, tak KFC też. Tylko takie działania przynoszą obniżenie stopy życiowej, przecież nikt nie chce zasuwać jak Chińczyk, Tajlandczyk itd za parę dolarów. Powrót produkcji do krajów rodzimych to podwyższenie kosztów produkcji i finalnie wyrobów. Nie można zjeść jabłka i je dalej mieć.
Reklama