UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Niestety Jacek Zbrzeźny okazał się konfidentem Rembelskiego i Pis-u co było do przewidzenia gdy nie podjęto protestu wobec nominacji dożłobowca Opaczewskiegio na wiceowojewodę w zamian za to że sprzedali Gowina idąc na pasek Kaczyńskiego. Zaczynam się wstydzić że nosiłem znaczek Konfederacji Korony Polskiej bo okazało się że w tej wymodlonej przez wielu partii zaczyna się patologia i zamiast dbać o rzeczy podstawowe zaczęło się jak u szmaty-kukiza kupczenie stanowiskami i budowanie cichego sojuszu z pisiorami. To już tylko Konfederacja Przydupasów Kaczorka i ani w niej śladu osobistej odwagi Grzegorza Brauna. Jak widać wielu stara się wykorzystać jego popularność jak kiedyś inni jechali na karku szmaty-kukiza i ludzi którzy o zmianę ordynacji wyborczej walczyli. Szkoda ale jak widać patologia idzie w ślad za powstaniem każdej partii politycznej nawet takiej która ma działać ku większej chwale Pana. Polityczne sprzedajne gnidy są jak widać wszędzie....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    10
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Odkad do konfy wjechal kon trojanski w postaci wiplera to zaczyna sie psuc od srodka, Co ciekawe mentzen sie go slucha.
    0
    0
    Deunizacja(2024-11-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Deunizacja - Mnie interesowała Konfederacja póki byłem w Partii Brauna. Skoro zrezygnowałem to niech się tą piaskownicą zajmują ci co w niej zostali. Albo Statut i Misję traktujemy poważnie albo nie. Ja się Wiplerem i Mentzenem zajmować nie zamierzam od czasu pozbawienia funkcji Megera środowisko korwinowców się w Elblągu posypało. Myślę że Konfederacja się rozsypie po wyborach Prezydenta chyba że szybciej posypie się PIS z dodatkami.... Koniem trojańskim dla mnie jest Zbrzeźny bo Opaczewski to już tylko końska polityczna padlina
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-13)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ooooo. A co na to Pan Piotr? Przypominam Panie Mariuszu ze ja nadal sie nie doczekalem. Na tej podstawie stwierdzam ze jest Pan wybitnie nieslowna osobą. Do boju..... Czekam
    1
    0
    Kanclarz z Kancelarii(2024-11-14)
Reklama