UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Eee tam, większy dym bedzie chyba ze sprawą ze świetlicy w SP16.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    Jerzy77(2025-12-20)
  • @Jerzy77 - a co sie wydarzyło?
  • @Jerzy77 - Jakieś szczegóły? Jestem ciekaw, bo uczęszczałem do SP16 na początku wieku i również nie wspominam świetlicy dobrze, ale panie, które wtedy nas pilnowały już pewnie są dawno na emeryturze, a może i w zaświatach. Ale to nie tak, że działo się tam coś, co podpadało pod jakiś paragraf. Ot, nudne miejsce, w którym po prostu człowiek nie chciał być, bo się nudził i czas dłużył się niemiłosiernie. Najgorsze rzeczy działy się pomiędzy uczniami (w szesnastce nie brakowało patoli), a te panie... no cóż, minęły się z powołaniem. Nie miały charyzmy ani zbytniego pomysłu, jak nad nami zapanować i zorganizować czas (no i niestety "pomagały" sobie często krzykiem i mało przyjemnymi uwagami). Najgorzej wspominam taką jedną, starszej daty, o niecodziennym imieniu - nie wiem, co ta kobieta robiła w tym miejscu. Ona po prostu nie znosiła dzieci - widać, że męczyła się z nami podobnie jak my z nią. Zastanawiam się, jak to wygląda obecnie.
Reklama