UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niech się czytelnik zajmie swoim życiem, bo ewidentnie chodzi i szuka dziury w całym :/ takie moje zdanie
  • Szkoda, że jesteś anonimowy. Wolałbym wiedzieć, którego to głupka na ulicy mijam.
  • jak żeś taki mądry to ty się przedstaw niech wszyscy poznają takiego mądrego
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    9
    Grażyna12(2025-11-21)
  • Po to jest ku*wa parking żeby tam parkować a nie na trawnikach czy ścieżkach którymi tarasują przejście. Bardzo dobrze że ktoś to nagłaśnia z tego względu że niszczony jest obiekt, na który wszyscy płacimy z podatków. Nauczcie się jeździć przy tym respektować znaki albo zdajcie blankiet do starostwa.
  • Odezwał się pierwszy jeżdżący po trawnikach.
    2
    3
    elblążanin48(2025-11-21)
  • Ja nie płace podatków, i nie będę płacił, co mi zrobisz ?. Ugryż się w Jaraka. Pis rozkradł, KO dokańcza dzieło samozniszczenia
    1
    11
    burkinofaso(2025-11-21)
  • Nie po to zostały wydane pieniądze żeby niszczyć trawniki i parkować na chodnikach
    10
    0
    Jagódka(2025-11-22)
  • No to tatusiu zadbam o to byś przeszedł kilka kroków z zatoczki z dzieckiem. Panisko bezczelne. Myśli, że mu wszystko wolno
    6
    0
    szefyr(2025-11-22)
  • @szefyr - kiedyś strażnik ze straży miejskiej robił zdjęcia rozjeżdżonych trawników i na tym się skończyło chodzę codziennie tymi alejkami z psem i raz o mało nie rozjechali mi psa kierowcy wiedzą stoi znak zakazu ruchu że może ktoś ich spisać to jeżdżą niebezpiecznie szybko nie zwracając na nic uwagi czasem jak ktoś idzie alejką kto otwiera okno i krzyczy spier, ,, ,, szczególnie po świńsku zachowała się szkoła zamknęła bramę i cały ruch poszedł na trawniki szkoła ma spokój nie wiem po co jest ta straż w sumie jaka to straż jak nic nie pilnuje to samo dzieje się na przystanku na Agrykola przy szerokim wejściu do szkoły zakaz tez zastawiony chodnik ścieżka rowerowa chodzą dzieci pomiędzy samochodami które jedne wjeżdżają drugie wyjeżdżają bardzo niebezpieczne miejsce tu też kiedyś dojdzie do tragedii wtedy się obudzą nie ma żadnego prawa w tym mieście nie działają tez żadne znaki drogowe wolna amerykanka za przystankiem na Agrykola to jeden wielki kocioł samochody i na dodatek hulajnogi a gdzie ta leniwa formacja tu jest ich miejsce chodzi o bezpieczeństwo dzieci idących do szkoły i przechodniów może panowie ruszą swoje tyłki
    4
    1
    Grażyna12(2025-11-22)
Reklama