UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli Polska ma być dla Polaków, to nie kupujmy kebabów. Wtedy Padną te "restauracje" i będą musieli się zwijać :D A co do tych zdarzeń, to sam jestem ojcem dwójki dzieci. Nie ręczę za moje działania w kierunku jakiegokolwiek człowieka, który by "uśmiechał się" do moich dzieci. Czy to łaciaty* czy biały.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    94
    26
    Dalmatyńczyk(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Dobrze, dobrze. Jestem z Tobą jak najbardziej
  • @Dalmatyńczyk - To akurat smutne co napisałeś bo uśmiech nie ma w sobie nic złego
    7
    1
    Gosia777(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Połowa tych "patriotów", którzy nie chcą innych ras w Polsce zajadają się kebsami od cudzoziemców. Tyle w temacie
  • @Gosia777 - W Polsce ma. Prawdziwy Polak się nie uśmiecha !
  • @Dalmatyńczyk - Wracamy z mężem ze spaceru, mała dziewczynka, niespełna dwuletnia, ciągnie wiaderko wypełnione piaskiem. Widać, że sprawia jej to trudność, ale się do nas uśmiecha i mówi niezrozumiałym dla nas językiem. Jej tata, zajęty telefonem siedzi na placu zabaw. Nawet nie zauważył, że dziecko już jest za ogrodzeniem. Mój mąż zapytał dziewczynkę, uśmiechając się- pomóc Ci? Rozumiem, idąc tropem Twojego komentarza, powiem dostać po gębie bo uśmiecha się i mówi do nieznajomego dziecka. Nie rozumiem takich ludzi.
    12
    12
    starsza pani(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - To może Niemcy dla Niemców, Anglia dla Anglików, Irlandia dla Irlandczyków itd. niech wszyscy Polacy wracają do Pólski dla Polaków
  • @Dalmatyńczyk - Znaczy za uśmiech byś pobił? Zabił? To trochę przesada. Gdyby każdy tak myślał 90% ludzi by się wzajemnie pozabijało i zostałyby tylko smutne .
    3
    1
    Art :)(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - Nie no teraz poleciałeś hitem. Wolałbyś żeby ludzie robili złowrogie miny?
    1
    0
    Jarek z Elbląga(2025-04-22)
  • @Dalmatyńczyk - To ja zaczynam się bać, albowiem usmiecham się do dzieci, do małych dzieci też, na placu zabaw też, czasem zagaduję albo daję się zagadać.
Reklama