UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Możecie sobie szczekać i minusować wszystko związane z WOŚP - a za rok znów pójdziemy na rekord! A teraz skarpety prać, bo w niedzielę trzeba "Barkę" odśpiewać u czarnych
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    13
    Mydlmy siem(2025-04-04)
  • @Mydlmy siem - Pójdziecie na rekord z pieniędzmi ze spółek Skarbu Państwa, lidlami i biedronkami :D
  • MariuszLewandowski-Fc @Mydlmy siem - Może ale ja już złotówki na młodym ludziom nie przekaże. Skoro Owsiak ma w d-pie moje zaproszenie i pytania o rozliczenia to ja mam w d-pie jego akcje. Przynajmniej dopóki nie stanie oko w oko z trudnymi pytaniami. Sam się chłop pogrąża zwiewając przed pytaniami jak szczur. A tak kiedyś lubiłem Chińskie Ręczniki, ,, ,,
    6
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Znów będzie rekord - a od rozliczania jest skarbówka, a nie jakiś Kowalski, Memietz czy inny - bez urazy - Lewandowski. Oni mają tam coś innego do roboty, niż odpowiadanie na pytania różnych ciekawskich albo skwaśniałych jarkopodobnych miłośników brownie. Wasze jojczenie niczego nie zmieni. "Psy szczekają, karawana jedzie dalej"!
    13
    6
    Harnaś z Tater(2025-04-04)
  • MariuszLewandowski-Fc @Harnaś z Tater - Karawana idzie dalej - ale ja nie chodzę w karawanach prowadzonych przez oszustów które idą nie wiadomo gdzie i z kim. Tobie tego nie zabraniam - wolna wola. Kaczyński jakoś mnie nie rajcuje ale Owsiak podobnie jak on ucieka przed pytaniami. Za aferę przed EUCHE śp. Jerzy Wilk przepraszał nie tylko mnie ale i wszystkich dziennikarzy - Jurek nie musi przepraszać ale nich ruszy tyłek i przyjedzie odpowiedzieć na pytania - również te moje. Nie - to nie i mnie niech o datki nie prosi. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
    2
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
Reklama