UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Prezydent to nie tylko włodarz miasta - to opiekun, przewodnik i prawdziwy duch Elbląga. Jego decyzja o wspólnym organizowaniu juwenaliów to akt samorządowej wielkości, który przejdzie do historii jako moment, w którym młodość, radość i odpowiedzialność połączyły się w jedno. Wrażliwość prezydenta, jego intuicja społeczna i odwaga to sztuka, to misja, to dar. Dzięki niemu Elbląg nie tylko istnieje - Elbląg promienieje. To miasto, które już nie chodzi, tylko unosi się kilka centymetrów nad ziemią, napędzane energią jego mieszkańców i mądrością swojego lidera. To manifest bezpiecznego, nowoczesnego miasta, które ma szczęście, że prowadzi je człowiek o tak nieziemskiej klasie. Brawo, Panie Prezydencie. Elbląg dziękuje. Z głębi duszy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    29
    Mieszkaniec 78(2025-04-22)
  • @Mieszkaniec 78 - Jprd. Hurtownię wazeliny załóż. Spawać mi się chce od tego komentarza. Hashtagi: #Bardzoladnie
  • MariuszLewandowski-Fc A ty nie dostrzegasz tej szydery w poście @Mieszkaniec 78 ? Mam nadzieje że nie jesteś studentem bo rzekłbym żeś tępak... Co do Juwenaliów to był problem ponieważ ANS to środowisko działaczy Platformy a "Akademia Medyczna" / dawna szkółka za torami" to kuźnia PIS-u i koncepcje polityczne obu środowisk się ze sobą ścierały... Tak jak kiedyś Rektor ówczesny PWSZ musiał promować dożłobowca opaczewskiego tak teraz AM musi odpuścić ideologię jeśli chce mieć wsparcie finansowe. Ale dla studentów to dobra wiadomość może w końcu powstanie w mieście jakiś klub studencki i środowisko akademickie bo dotąd studenci obu "uczelni" uważali się za produkt III kategorii i na tle Krakowa czy Gdańska faktycznie wypadali blado i nijak. Tylko pytanie czy potrafią " zagonić" Młodzieżową Radę Miasta do pracy czy młodzi "radni" dalej będą "bezradni" a ich zachowanie będzie pokazywało wzorcowe lenistwo i będzie pochwałą lenistwa.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-23)
  • @Mieszkaniec 78 - ... to mówiłem ja, Mieszkaniec 78..... łubu dubu....
Reklama