UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Konkurs „kreaTYwnego pisania” to inicjatywa, która naprawdę zasługuje na uznanie. W czasach, gdy młodzież często ogranicza się do krótkich wiadomości tekstowych, takie działania przypominają, jak ważne jest rozwijanie umiejętności wyrażania myśli w sposób przemyślany i kreatywny. Szczególnie podoba mi się różnorodność form - od recenzji po wywiady - która pozwala uczestnikom odkrywać swoje mocne strony. Jako osoba, która od lat zajmuje się edukacją, wiem, jak istotne jest, by młodzi ludzie mieli przestrzeń do eksperymentowania i rozwijania swoich talentów. Nagrody w postaci kart podarunkowych to świetny pomysł - praktyczne, a jednocześnie motywujące. Mam nadzieję, że konkurs przyciągnie wielu uczestników, bo takie inicjatywy budują nie tylko umiejętności, ale też pewność siebie. Trzymam kciuki za organizatorów i uczestników - to krok w stronę bardziej świadomego i twórczego społeczeństwa!
Reklama