UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • KPO Kaczyński Powinien Odejść!!! To już czas bo z Polski zrobił śmietnik i chlew gdzie wszędzie widzi śmieci.
  • KPO=Koniec PO Panie Premierze Donaldzie, dziękuję za datek 500 tyś. dla mojej rodziny. Wszak wpłaciłem na kampanię Rafała Tęczowego.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    11
    Przyjaciel Królika(2025-08-11)
  • @Przyjaciel Królika - Całuj w raczkę Batyra. On zaraz snusa wciągnie i będzie miał wizję że jest królem Polski. Ten cyrk i pogardą dla kraju trwa w najlepsze. PiS to stan umysłu. Hahaha. Upadek dla obywatela.
  • Pamiętaj, jak jesteś w platformie to włos z głowy Ci nie spadnie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    9
    TylkoPrawda(2025-08-11)
  • KPO-Koryto Platformy Obywatelskiej hula na całego, ja też chcę dotację-gdzie się zgłosić?
  • Zgłoś się do Morawieckiego on wie jak ziemię kupować i obracać ją na miliony złotych.
  • Na Podlasiu pieniądze rozdzielała instytucja powiązana z PiS, ale o tym już nie napiszesz, prawda?
  • " instytucja powiązana z PiS " - no i znowu moje zajady poszły się..... dotacje KPO, chociaż nie dotarły jeszcze z brukseli zostały rozdysponowane z naczej kasy. W dużej mierze dostali je ci co wspierali i sponsorowali PO i Trzaskowskiego w wyborach. Tak że marna ta twoja prowokacja. Giertych ci to podpowiedział?
Reklama