UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dramat, co na to Gelert i Missan, usłyszymy jakieś słowo komentarza?
  • Ja chciałabym wiedzieć ile dni w ciągu roku pani dyrektor jest w pracy w szpitalu wojewódzkim
  • A jaki wpływ na Szpital Wojewódzki ma Nissan?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    9
    Klient 0(2025-08-25)
  • @Klient 0 - A na co ma w ogóle ? Jak się zastanowić to na nic. Tu wszystko leży i kwiczy.
  • Szpital Wojewódzki nie podlega pod Prezydenta Miasta. Organem nadzorczym szpitala jest Marszałek Województwa Warmińsko Mazurskiego.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    1
    Kompat(2025-08-26)
  • @Kompat - Ale Pani dyrektor jest z PO i Pan Missan jest z PO a rządzi w kraju koalicja z PO. Mają bardzo dużo wspólnego.
  • chyba u ciebie wszystko leży i kwiczy, nieprawdaż?
  • Nieprawdaż. U mnie wszystko gra i buczy. Płacę podatki, pracuję i wymagam. Mam prawo komentować i mieć żal nawet na obecną władzę na którą oddałem głos. To co że na PiS nigdy nie oddam głosu to w demokracji nie oznacza że można przymykać oczy na takie czy inne działania obecnej władzy. Nie jestem betonowym wyborcą pisowskim i nigdy nie będę. Jak mam wybierać to zawsze wybiorę demokratyczny blok a nie partyjny dyktat jak w tym przypadku miał Pan radny ze strony PiSu.
  • Demokrtyczny, powiadasz? Pomyśl.
Reklama