Ale wstyd dla miasta, dno totalne !! Peowska klika doczekała się takiego syfu, który wylał się na kraj, właśnie znajomi dzwonią do mnie z innych miast co dzieje się w Elblągu! Promocja... na całego! Ale najważniejsze ze w każdej takiej sytuacji powiadamiać tvn!!!
@kicha totalna - Byłem tam jak pisowska klasa była przy władzy i zarabiała na respiratorach i maseczkach.3 razy i ani razy mnie nie dopuścili do SOR... o 2 w nocy człowieka, który nie spał 3 dobę z bólem brzucha, kręgosłupa, wysłano na nocną pomoc do Pani doktor, która jak sama mówiła nic nie mogła. Nie miałem wyjścia i następnym razem (pierwszy raz w życiu) wezwałem pogotowie, ktore udzieliło mi pomocy, przeciwbolowe i wysłało do mojego rodzinnego :)
Byłem tez dzisiaj, a właściwie wczoraj (za PO) i chciałbym być zawsze tak zaopiekowany. Przyjęli mnie natychmiast. Miły ratownik zaprowadził mnie natychmiast na SOR. Przez cały pobyt ratownik, pielęgniarka, lekarze co kilkanaście minut zaglądali i co dziwne ale miłe sprawiali wrażenie zatroskanych moją sytuacją. Podobno mój stan był zagrożeniem życia. Ja nie czułem takiej obawy, ale ja o tym niewiele wiem Cholerka wszyscy mili, że aż mi było głupio. To moje najświeższe doświadczenie z SOR Elbląg. Trochę inne niż to opisane, ale prawdziwe. Może to pokłosie...