UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kolejny dowod na to ze samorzadowcy z elblaga jak i senatorowie, poslowie nie znaja potrzeb elblazan i sa kompletnie slepi i glusi na potrzeby naszego miasta. Należy ich jak najszybciej wypedzic z zajmowanych stanowisk i pozbawic egzystencji w polityce. Elblążanie wielokrotnie apelowali o koniecznosc zwiekszenia czestotliwosci polaczen do glownych wezlow komunikacyjnych czyli Tczewa i Malborka oraz zwiekszenia czestotliwosci polaczen z tych wezlow do Elblaga. Niestety nie zostalismy wysluchani. Powrot z Wrocławia czy Warszawy a nastepnie oczekiwanie w tczewie lub malborku na przesiadke do elblaga 45 minut i wiecej jest w obecnych czasach nie do przyjecia. Zamiast tego co jakis czas jurij motorowka zamieszcza na swoich socjalach zdjecie z pierwszej klasy pendolino na ktorym delektuje sie kawka lub jedzeniem. Oczywiscie on jedzie za nasze pieniadze. Jedzie do stolicy i nic nie robi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    25
    11
    Jawamwójtaniewybierałem(2025-12-17)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Nic nie robi? piszesz o Krasulskim? chociaż raz polexit się z tobą zgadzam
    3
    2
    Jawamkaczoraniewybieralem(2025-12-17)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Sprawdziłeś już kto układa rozkład jazdy i na jakiej podstawie? To dość istotna wiedza i daleko odbiega od siania twojego defetyzmu i nagonki na UM.
    2
    0
    KapitanSzyderca(2025-12-17)
  • @KapitanSzyderca - to tylko propisowski ujadacz
    1
    2
    jawamkaczoraniewybieralem(2025-12-17)
  • @jawamkaczoraniewybieralem - Wiem, ale niech inni mniej zorientowani w temacie wiedzą, że to nie UM i UM praktycznie nie ma nic z tym wspólnego.
    2
    0
    KapitanSzyderca(2025-12-17)
Reklama