UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak widać na zdjęciu, nawet anieli porzucili swoje aureolii i czmychnęli z tego dworca, nie wiadomo dokąd... A tak na poważnie, to chyba ta krytyka i narzekania w temacie dworca, są nieco na wyrost. Trzeba było widzieć ten budynek i otoczenie, chociażby, w latach 90 tych.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    19
    Wszystkiego dobrego(2025-12-30)
  • @Wszystkiego dobrego - Wvrew pozorom, budynek i otoczenie aż tak sie nie zmieniło. Ttoche styropianu i farby poszło. A same perony jak w latach 70tych. Ciekawe, że wtedy w tym samym budynku mieściła sie restauracja, kas było cztery, był nawet kiosk Ruchu. Aktualnie jest to dworzec na miare naszych możliwości ale za to mamy świeto chleba i ogrody Polityki
  • Perony nie są z lat 70,ponieważ są odnowione, kas kiedyś było 4 ale nie było innych możliwości na zakup biletu. Osobiście nie wyobrażam sobie czekać w kolejce do kasy. Podziwiam wielu ludzi z kolejki do kas, za wspaniałą organizację czasu. ja tyle nie mam aby móc poświęcić kilkadziesiąt minut. Rozumiem, że ludzie starsi ale młodzi tam stoją i klikają w swoje telefony, czy nikt im nie powiedział że oprócz fejsbuka mogą mieć aplikacje do zakupu biletów? Kiosk z tego co wiem to jest i można nawet kupić przekąski i napoje. Rozumiem, że nie działa wszystko właściwie ale bądźmy sprawiedliwi w ocenie. Krytykujmy to czego naprawdę brakuje, choćby brak analogowego rozkładu jazdy, który by się przydał jak zepsuje się cyfrowy, bo żółte arkusze są mało zauważalne.
    18
    10
    Slavek(2025-12-30)
  • Co Święto Chleba czy Ogrody Polityki mają się do dworca kolejowego w Elblągu? Dworzec kolejowy należy do PKP S. A., to do nich kieruj swoje żale. Zanim się cokolwiek napisze warto najpierw zapoznać się z tematem. A co ty masz?
  • @Slavek - Osobiście jestem zdziwiony, iż nikt SLAVKOVI nie powiedział, że rozkład jazdy, można oprócz fejsbuka, znaleźć w internecie?
  • tego nawet nie trzeba mówić, portal pasażera choćby
    2
    2
    Slavek(2025-12-30)
Reklama