UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie wiem jaki trzeba mieć rozum, bo przecież niema nic ważniejszego jak życie ludzkie. Na życie ludzkie nie ma ceny, i nawet gdyby to referendum miało kosztować 100 tys. Mamy co dzień informacje np. Niemiec, do czego dopuszczają się imigranci mordują ludzi i dzieci w biały dzień. Czy żaden z państwa radnych z PO nie chce być bezpieczny jak w dzień tak i w nocy. ? Dziwi mnie mocno taka Wasza postawa, jak można być za przyjmowaniem imigrantów, bo to głosowanie jest jednoznaczne.
  • Dokładnie kolego. Nie ma nic ważniejszego niż życie ludzkie. A z twoich słów wynika, że ty byś wykopał przez granicę nawet Maryję z Józefem, nie mówiąc już o dzieciach umierajacych na granicy. Obciach.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    11
    fhsjtuek(2025-02-27)
  • @ Nie wiem jaki trzeba mieć rozum... No właśnie ja też nie wiem. Nie czytacie prasy że myślicie że tylko imigranci atakują przypadkowych ludzi nożami ? Czy w waszych partyjnych mediach o tym nie mówią... " Kolejny atak nożownika w Olkuszu. Nożownik był ścigany, mimo to zaatakował znowu "... "Atak nożownika w Gdańsku. "... "Włodawscy policjanci zatrzymali 37-latka, który nożem zaatakował swoją żonę. "... "We Wlewie, woj. zachodniopomorskie, 45-latek zaatakował nożem swojego ojca po kłótni".. "Atak nożownika w Warszawie. Trzy osoby trafiły do szpitala". I co teraz wyznawcy pisu ? Może jeszcze kilka nagłówków o kimś od was? PROSZĘ BARDZO... "Były radny PiS-u z Bydgoszczy znęcał się nad żoną. Mimo wyroku, nigdy nie trafił do więzienia"... "Prokuratura Rejonowa w Zabrzu nadzoruje dochodzenie w sprawie znęcania się psychicznego nad Tatianą A. przez byłego wiceministra energii i europosła PiS Grzegorza T"... OTWÓRZCIE OCZY
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    10
    Janko Rab tvpis(2025-02-27)
Reklama