UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czas na referendum w sprawie odwołania prezydenta i całej rady miejskiej. Siedzą już od roku i nic dobrego dla Elbląga nie robią. Totalny marazm i dziadostwo, szkoda czasu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    7
    Chester(2025-02-27)
  • MariuszLewandowski-Fc @Chester - Pomysł coraz bardziej mi się podoba ale co do Prezydenta mam wątpliwość - on przynajmniej w tym cyrku nie brał udziału. Ci ludzie naprawdę nie rozumieją czym jest Referendum i może faktycznie trzeba im toi przypomnieć przez kolejne wykopanie na zieloną trawkę. Nie tyle marazm co tanie politykierstwo głupota i manipulacje Prowadzenie kampanii referendalnej przed zarządzeniem tegoż referendum jest typowym przykładem głupoty A za samo mylenie konsultacji z Referendum - radę faktycznie należy wywalić na bruk poza kilkoma wyjątkami nomen omen z PIS-u. Ci ludzie są pozbawienie kompetencji do sprawowania funkcji co dziś pokazali dobitnie myląc Przekazanie Decyzji w Sprawie Przyjęcia Imigrantów w ręce Obywateli z konsultacjami... I to ma być samorząd - to piaskownica i owo ludzie nie mają pojęcia jak się prowadzi politykę nawet lokalną. Źenujące
    4
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-27)
  • @Chester - Ciebie czas odwołać bo śmiecisz w internecie.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Pan uważa bo ci szkodnicy za te słowa będą Pana ścigać z art 212.Ich nie można ganić ani krytykować. Można tylko ich chwalić i bić brawo.
    1
    0
    Chester(2025-02-27)
  • MariuszLewandowski-Fc @Chester - Spokojnie ja wiem co mogę udowodnić i jak swoje opinie uzasadnić. Poseł Śliwka właśnie dał mi narzędzie do pokazania przed Sądem całego procesu upadku moralnego PIS-u w Elblągu i sporej części tego procesu w Warszawie. Z całą przyjemnością z tej okazji skorzystam. O ile któryś z Radnych uważa że go obraziłem - zapraszam na wokandę chętnie wyśmieję ich jeszcze raz. Niemal każdemu kto zabierał głos w kwestii imigrantów mogę udowodnić kłamstwo lub manipulacje przez wybiórczy dobór faktów. Radnych tej kadencji czeka jeszcze sporo gorzkich słów i wiele niespodzianek i z największą przyjemnością rozwinę się na sali rozpraw bo na Sesji są bardzo restrykcyjne ograniczenia czasowe. Chwalić jak najmniej a bić "kopić w dupę " krytyką zawsze gdy zaczynają pajacować. A dziś przez ponad godzinę pajacowali pokazując kto był z jakim pomysłem pierwszy zamiast zajmować się tym jak dopracować uchwały i regulaminy. Za taki politykierstwo ja będę ich tylko krytykował i zapraszał na salę rozpraw. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi a jakie debilizmy są zapisane w Statucie Miasta właśnie widać, ,, ,,
    1
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-02-27)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tak z ciekawości, którzy radni powinni zostać Panie Mariuszu?
    0
    0
    Neutralny(2025-02-27)
Reklama