UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pomyślałem sobie: a teraz spójrzmy na komentarze zobaczyć jak marudzą, ze trasa zła, godziny złe. I się nie zawiodłem. Tyle, ze po chwili zorientowałem się, że to jakiś jeden hejter/bot. Seria kilkudziesięciu komentarzy o identycznej składni, podpisy podobne, pod każdym komentarzem 13-14 plusów i zero minusów. Hejter który nie wiadomo po co próbuje zrobić narrację negatywną przesadził i jego kampania zrobiła się żałosna. Wydrukowałem np nowy rozkład linii 10 bo mi pasuje trasa, pokazałem znajomym i wszyscy są bardzo zadowoleni. Także, według mnie zmiany na plus i na pochybel hejterom którzy nawet nie analizują zmian tylko piszą paszkwile bo im się w życiu nie układa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    17
    fasola(2025-05-29)
  • @fasola - muszę gdzieś odbić swoje frustracje to hejtuje jakbym miał jakieś inne pożyteczne zajęcia, przynoszące mi dobry nastrój to bym nie miał czasu ani chęci na hejtowanie a tak to jedyne co mi zostaje, a takich jak ja jest większość i to nie dlatego, że jest źle ale nam się po prostu nie chce nic innego niż hejtować, nie mamy innych pomysłów.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    6
    hejter(2025-05-29)
Reklama