UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ja jechałem Hetmańska i skręcałem w Nitschmana minąłem ścieżkę rowerową a za bloku od strony ulicy 1maja wypadła dziewczyna na rowerze i sama wpadła mi na maskę auta nadgorliwi wezwali policję oczywiście nawet nie pytali mnie jak byłó tylko porozmawiał z dziewczyną a mnie ukarali mandatem do dziś żałuję ze go przyjąłem dziewczyna wypadła zza bloku nie jechała po ścieżce rowerowej gdyby po niej jechała nie doszłoby do tego tak mądra jest policja była ewidentna wina dziewczynywyjerdzając za bloku nie zdąrzyła wychamować sama uderzyła mi w bok maski
  • Jak skręcasz, to musisz ustąpić. Jeśli nie znasz podstaw, powinni ci od razu zabrać prawko, a nie bawić się w mandaty.
  • Ty znawco, żeby ustąpić to trzeba widzieć osobę wchodzącą lub wjeżdżająca na przejście lub drogę dla rowerów. Rowerzysta też musi mieć wyobraźnię. Kto kogo widzi lepiej? Kierowca rowerzystę (nawet w dzień) czy rowerzysta pojazd, który może być na drodze kolizyjnej. Ciągle epatuje się kierowców zasadą ograniczonego zaufania! Czy nie dotyczy ona rowerzystów i pieszych? I najważniejsze kto w tej sytuacji jest najbardziej narażony na utratę zdrowia i życia... Myślcie ludzie. Prawo wyznacza ramy, ale nie zwalnia od myślenia...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Mieszkaniec Elbląga(2025-09-12)
Reklama