UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szanowni państwo ja tam na PiS nie głosuje ale na przykładzie tego mostu który zbudował PiS widać idealnie że PiS w 3 lata zbudował 3 mosty zwodzone i przekop przez mierzeję. A lokalna wierchuszka KO mając rząd i premiera nie potrafi od 9 lat odbudować drewnianej kładki nad srebrnym potokiem. Tak więc PIS robi a nie gada. A KO tylko gada, ujada i przekonuje że lepiej żeby tego mostu nie było. Według motorówki i jego zastępu lepiej było jeździć zygzakiem po pontonach.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    4
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-03-17)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Jak to PiS. Inwestycja miała kosztować czyli przekop osiemset milionów a w sumie zamknęła się w kwocie ponad 2 miliardy złotych. Nigdy więcej PiSu i ich słomianych inwestycji które tylko przynoszą dziurę budżetową i straty a zysk czyli jak kto woli zwrot inwestycji to może i za tysiąc lat się zwróci... a raczej nigdy. Tak więc ten przekop to taki polski, ,Miś" na miarę naszych mozliwości.
  • Wały na vacie są lepsze. Wiadomo za których rządów.
  • Wiadomo i dlatego dziś rządzi Pan premier Donald Tusk. Dla Polski kolejne wybory aby wygrał z przewagą samodzielną i rządził nadal tak wspaniale jak dziś. Tylko Koalicja Obywatelska!
Reklama