UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • gosc kupil mieszkanie na starówce i narzeka, że w pubach pija alkohol, ludzie co jest z wami?
  • Welcom to Elbląg. Gość kupił mieszkanie koło schroniska dla zwierząt, i zdziwiony, że psy szczekają i sprawę w sądzie wygrał, inny kupuje mieszkanie koło lotniska i s7 - i przez pewien okres pod każdym artykułem wypisywał jak to głośno bo samolot lata, bo auta jeżdżą, inny kupił na Lotniczej i narzeka na pociągi, jeszcze inny na 3 go maja i narzeka, że tramwaje jeżdżą.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    3
    okoniowaty(2025-09-30)
  • Tak jak miastowy nawies zapach i noce nie przespane
    0
    0
    Kloper(2025-09-30)
  • @okoniowaty - A ja kupiłem koło cmentarza, cisza, cichutko ni żywej duszy, jest tylko jeden co wciąż powtarza, szczególnie wtedy gdy śnieg popruszy, zimno mi Boże rozgrzej me serce, szukam tu ciągle jakiejŝ flaszeczki, ona pomoże chorej mej nerce, jak grant co jest - już bez zawleczki.
    0
    2
    Lump cmentarny(2025-10-01)
  • Nie, że piją tylko z chlew robią, a to prawdziwa natura wychodzi osobnika "obywatela". W Krakowie, w niektórych dzielnicach starego miasta zrobili szlaban na chlanie po nocach i cześć. Restauratorzy nie narzekają bo przybyło więcej zdrowych na łeb klientów.
    0
    0
    Antonis(2025-10-13)
Reklama