UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Merytoryczne komentarze, które nikogo nie obrażają, nie są przez was publikowane. Sama cenzura prewencyjna jest niezgodna z konstytucyjnymi prawami obywatelskimi. Takie apele to sami do siebie powinniście składać. Nawet nie policzę, ile komentarzy mi ocenzurowaliście, usunęliście, albo nigdy się nie pojawiły.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    7
    Rozmowa kontrolowana!(2025-12-11)
  • @Rozmowa kontrolowana! - A dostali jakąś nagrodę za propagowanie wolności słowa czy coś takiego, podwójne standardy
  • @Rozmowa kontrolowana! - Piszesz na prywatnym folwarku więc czego oczekujesz? Założ swój portal.
  • @Rozmowa kontrolowana! - Bo oni "Walczą o wolność słowa" - taką wolność ale po ich myśli i tylko taką. Nikt chyba poważnie nie bierze i paplaniny o wolności i demokracji, to zadaniowana tuba partyjnej propagandy.
  • MariuszLewandowski-Fc @Rozmowa kontrolowana! - Po pierwsze to skoro Pan już komentarz napisał to nie ma cenzury prewencyjnej ale odniesienie się do konkretnego tekstu. Orzecznictwo ETPCZ sprzed rewolucji AL mówiło albo o braku cenzury albo i tym że jej ręczne stosowanie czyni z Moderatora odpowiedzialnego za treści na dyskusji. Proponuje założyć profil i dokumentować takie stosowanie cenzury... Ja pozwałem Elblag, net o Sąd Okręgowy uznał że regulamin portalu jest ważniejszy od regulacji konstytucyjnych czy prawa unijnego. Takich to mamy Sędziów - kaloszów Portel jest " zbrojnym " ramieniem propagandy Koalicji Obywatelskiej i niestety wycina nieprzychylne tej władzy posty.... Nic nowego i nie on jeden
    0
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-11)
  • MariuszLewandowski-Fc No nie własnie.... Portel jest związany z domeną Elblag i korzysta w ten sposób z Marki Miasta... To stawia na nim pewne obowiązki z których niestety się nie wywiązuje... Mój List Otwarty do Posła Śliwki był ostry i kontrowersyjny a zawierał same fakty materialne... Jeśli ktoś mówi o obronie wolności słowa i nie stawia swoich łam kontrowersyjnym ale prawdziwym faktom to się zapiera jak żaba wody. TO JEST moralność Kalego Tyle że ja mam odwagę iść i wygarnąć Kaczyńskiemu co mam do niego prosto w oczy i żaden Portel nie jest mi do tego potrzebny. Tyle tylko że takich jak ja zawodników to w tym mieście nie ma....
    1
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-11)
Reklama