UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dużo macie jeszcze tych gazet do tłumaczenia?
  • Jak zabraknie, to są jeszcze gazety w Berlinie, no I pomyślcie jeszcze 123 lata temu był port, stocznia I wszystko się kręciło jak w szwajcarskim zegarku - nie wiem, ale wydaje mi się że F. Schichau nie tylko by postawił prezesowi dwie wieże na Srebrnej, ale by zamienił ją na Złotą w podzience za przekop I drogę wodną do miasta, te 800 m by przekopali I pogłębili łopatami I wiadrami bo by nie musieli przekonywać Wcisłę- chcieć to mòc, ale jak sie nie chce I mówi się, że się nia da, - to barki dalej Jagielońskim przez Rybinę I Szkarpawą będą przeciskać sie do Gdańska. Emblągi jestem z was dumny że wybieracie wciąż tego samego senatora I prezydenta kontynuatora dewastacyjnej opcji'. Były mieszkaniec Elbląga..... obecnie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    8
    Imigrant(e)(2025-03-22)
  • @Imigrant(e) - 100 %. Teraz Elbląg ma około 100 milionów na inwestycje, a taki 60tysięczny Chełm 650 milionów. To świadczy o POstępującym upadku miasta.
  • @Imigrant(e) - Ale bzdury piszesz. Przecież Schichau zbudował stocznię w Gdańsku aby budować tam duże statki. Przekop był już wtedy bez sensu bo mniejsze statki mogły pływać kanałami a duże nigdy nie wpływały do Elbląga. I nie pisz idiotyzmów o pogłębianiu! Nigdy to się nie mogło by zwrócić.
  • Z Ciebie też jestem dumny - przez takich jak Ty wyjechałem, by szukać pracy, I lepszego miejsca na ziemi- wrócę jak będzie normalnie bo jak narazie, jak mawia Twój idol - Polska, to nienormalność
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    Imigrant(e)(2025-03-22)
  • @Imigrant(e) - Lepiej jak zostaniesz za granicą.
Reklama