UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Witam Szkoda że Portal czy ECUS nie widzi co robi Elbląskie Teen Challeng, nie tylko wydają posiłki czy ubrania. Pomagają wyjść z bezdomności i uzależnienia. Poświęcają czas swoje finanse i wszystko to robią za darmo. Z miłości do drugiego człowieka. I takich osób szanuje. Brałam narkotyki, alkohol, zabrano mi dzieci. Prosiłam o pomoc, to powiedzieli idź na dworzec w piątek tam tobie pomogą. Pomogli mi z detoxem z Ośrodkiem. Dziś mam dzieci pracuje i jestem szczęśliwą mamą i kobietą. To jest proces.
  • MariuszLewandowski-Fc Absolutnie ma Pani racje... Podobnie Iwona Nowik nikt o niej nie pamięta a robiła paczki dla bezdomnych przez szereg lat Dokładnie tak samo z Elbląskimi Patriotami którzy wiele lat prowadzili akcje z bezdomnymi. Miasto jako aparat urzędniczy koncentruje się na "współpracy" z "profesjonalistami" ponieważ ci zawsze ładnie rozliczają dotacje - to że 75% kwot przejadają na własne pensje już nikogo nie interesuje. Ma być porządek w papierach a że poza papierami niewiele się dzieje - tym gorzej dla rzeczywistości. A ekipa z Teen Challeng mają wsparcie u ludzi sam im kiedyś sprezentowałem opony zimowe od mojego Dogge jak kupili samochód i nie mieli gorsza na wymianę. Ale mają wsparcie swojej organizacji tyle że WOŚP czy ESWIP zabiera taki kwoty od darczyńców że na te realnie działające organizacje za wiele nie zostaje. No cóż - oszust zawsze ma łatwiej ponieważ wydaje sporo na budowanie własnej marki - ESWIP jest tego typowym przykładem zarządzanym już przez Dynastę Jachimowiczów... Dziedziczenie było dobre w Monarchii w Elblągu zaistniało w tak zwanej "pozarządówce" która dla wielu jest nierządówką... Nie wspierając oszustów nie wspiera się też ludzi naprawdę robiących dobra robotę bo nie i basta... Na pensyjki jest z kasy publicznej to po co pracować ? Lepiej żebrać co pokazuje wpis poniżej... No to taki mamy kraj, ,, ,,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-24)
Reklama