UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Konwersacja w temacie WOŚP z Panem Mariuszem Lewandowskim-Fc ujawniła mechanizm zniechęcania Polaków do WOŚP. Ideologiczni prawicowi i niestety również duchowni przywódcy rzucają rożne hasła. Raczej nie obchodzi ich czy zarzuty stawiane WOŚP będą udowodnione czy zgodne z prawdą. Najważniejsza jest realizacja celu wyznaczonego przez prawicowych wodzów i niestety również duchownych. Cel jest prosty - zniechęcić Polaków do WOŚP, zniechęcić wolontariuszy poprzez wzbudzanie wątpliwości. Przypuszczenia, domysły przedstawiane jako pewnik i prawda objawiona mają dominować w komentarzach. Do 25 stycznia będzie jeszcze kilka artykułów o WOŚP. Zarzuty będą ciągle powielane przez żołnierzy skrajnej prawicy i fanatyków kościoła walczących o lepszy świat. No i zapewne o pieniądze, które zbiera WOŚP a nie jakaś poprawna ideologicznie fundacja. Nawet nazwy nie trzeba by zmieniać tylko Zarząd. Jestem pełen szacunku dla bohaterki artykułu i wszystkich co pomagają osobom potrzebującym pomocy.
  • MariuszLewandowski-Fc @Czy - O i tu się zgodzę - Pana lub Pani wpis doskonale pokazuje mechanizm manipulacji stosowny przez WOŚP - kto nie daje ten łajdak i prawicowiec więc każdy prawicowiec to łajdak a każdy łajdak to prawicowiec. Dokładnie takiej formie indoktrynacji się przeciwstawiam ale zarzuty będę powielane do chwili aż Pan Osiak "pokarze kwity" i odpowie na pytania - to się nazywa społeczna kontrola Nie przepuszczenia ale twarde pytania - proszę mnie nie obrażać bo jak z Posłem Śliwką spotkamy się w Sądzie. Fanatykiem kościoła nie jestem nominacja obecnego Biskupa mi się nie podoba i nie mam zamiaru tego ukrywać acz powodów owej niechęci nie mam zamiaru upubliczniać nikomu poza zainteresowanym a zaproszenia na audiencje się jakoś nie spodziewam. Pana manipulacja dla słabych na rozumie może miałaby sens gdyby nie fakt że jako Stowarzyszenie "Eblog. pl" zrobiliśmy pierwszą w Elblągu taksówkę społeczną która po pandemii za darmo woziła setki ludzi do lekarza. Jeśli zatem chcesz mnie Pan szkalować pomówieniami i domysłami "wyjętymi z d... " to proszę się podpisać zaoszczędzając pracy policjantom z Olsztyna którzy namierzają autorów oszczerczych postów. A paliwo do Taksówki laliśmy z własnych składek bez organizowanie zbiórek publicznego bezwstydu....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-24)
Reklama