UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pieszy ma pierwszeństwo i tyle. Nie podoba Ci się ten przepis? Jedź do Niemiec... a nie czekaj tam też ma pieszy pierwszeństwo, to może do UK? Tam też ma pierwszeństwo! Może Holandia? No masz jaki pech! Ten też pierwszeństwo! No nic... musisz drogi czytelniku jechać tamz gdzie Ci będzie najlepiej, gdzie wszystko można i jest dzicz - Ukraina; )
  • dzicz to masz u siebie
  • Jedź do Japonii, może ci się rozjaśni.
  • Pojedź do tych krajów co wymieniłeś i zobacz kto komu ustępuje. Nie pojedziesz, wiem o tym doskonale. Podpowiem, zawsze pieszy ustępuje wszystkim pojazdom, a wchodzi gdy go przepuszczają, więc przestań farmazony pisać.
  • Nie wiem gdzie mieszkasz, ja w Polsce.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    obibok(2024-07-23)
  • nie wiem gdzie ty w niemczech byłeś, ale tam pieszy grzecznie czeka aż auta przejadą. farmazoniarzu ktoś ci naopowiadał historyjki a ty dalej je kolportujesz
    4
    4
    Jacyna(2024-07-23)
  • Mieszkałem kilka ładnych lat w Holandii i tam pieszy czy rowerzysta nawet nie musi się rozglądać przed przejściem dla pieszych, czasem zdarzają się dziki za kierownicą ale to przeważnie Polak albo Rusek lub innych Ukrainiec
    3
    3
    kapiszon(2024-07-23)
  • Tak się składa że niedawno byłem- nikt tam przed pieszymi się nie zatrzymuje.
    0
    1
    Myślący(2024-07-24)
Reklama